x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum să ne băgăm picioarele în pantofii Madonnei (şi-n comunicatul de presă)

Cum să ne băgăm picioarele în pantofii Madonnei (şi-n comunicatul de presă)

de Anca Nicoleanu    |    23 Oct 2009   •   00:00

Ştiţi că Madonna a donat o pereche de pantofi pentru Balul de Caritate de Halloween de la Bucureşti, de pe 31 octombrie. Nu ştiţi că pantofii Madonnei au în România un program bine stabilit. Chiar uşor încărcat.

Cu titlul "Pantofii Madonnei poposesc la Hard Rock Café Bucureşti", un comunicat de presă din partea Asociaţiei Ovidiu Rom anunţă că "pantofii Madonnei vor sosi la Bucureşti sâmbătă, 24 octombrie, şi vor fi expuşi la Hard Rock Café până în ziua Balului, 31 octombrie".

De asemenea, "oaspeţii Hard Rock Café vor putea comanda pe perioada expunerii pantofilor un cocteil special numit Madonna", că doar pantofii sunt unii deosebiţi, însăşi "vedeta a declarat că perechea este una dintre preferatele ei şi a semnat tocurile pentru a adăuga o notă personală donaţiei".

Şi până ca pantofii să fie licitaţi în mod festiv şi organizat, "reprezentanţii mass-media sunt aşteptaţi la evenimentul de dezvelire a pantofilor", în clubul de popas. În comunicat nu se specifică dacă va exista şi un eveniment de învelire la loc a pantofilor şi nici lângă cine au cerut pantofii Madonnei să fie expuşi: lângă costumul lui John Lennon sau lângă jacheta roşie a lui Michael Jackson din videoclipul "Beat It".

×
Subiecte în articol: mass-media