x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum vor arăta oamenii în anul 3000. Imagine terifiantă a evoluției umane

Cum vor arăta oamenii în anul 3000. Imagine terifiantă a evoluției umane

05 Noi 2022   •   15:48
Cum vor arăta oamenii în anul 3000. Imagine terifiantă a evoluției umane
Sursa foto: Sursa: http://tollfreeforwarding.com

Cercetătorii de la Toll Free Forwarding au creat-o pe "Mindy" despre care spun că oferă o imagine a oamenilor până în anul 3000, ca urmare a dependenței de tehnologie.

Cu un spate cocoșat, un gât gros, o mână cu gheare și chiar un al doilea set de pleoape, Mindy „ar putea fi omul anului 3000 și mai departe”. Mindy a fost creată de Toll Free Forwarding ca o modalitate de a vizualiza modul în care tehnologia ne afectează corpul.

Ani de zile de privit în jos la smartphone-urile noastre sau în sus la ecranele de calculator vor duce la o postură cocoșată, potrivit modelului. Între timp, mâinile noastre vor fi modelate permanent în formă de gheară după ce strângem în mod constant smartphone-urile, scrie DailyMail.

Vorbind pentru Toll Free Forwarding, Dr. Nikola Djordjevic de la Med Alert Help a explicat: „Modul în care ținem telefoanele poate cauza tensiune în anumite puncte de contact – cauzând „gheara”, care este cunoscută sub numele de sindromul tunelului cubital”.

Pe lângă „gheară”, oamenii ar putea suferi de „cotul de smartphone” – un unghi permanent de 90 de grade cauzat de poziționarea tipică a brațului atunci când se ține un dispozitiv, scrie http://tollfreeforwarding.com

De asemenea, oamenii ar putea dezvolta o pleoapă interioară mai mare pentru a preveni expunerea la lumină excesivă, sau cristalinul ochiului ar putea fi dezvoltat evolutiv astfel încât să blocheze lumina albastră care intră, dar nu și alte lumini cu lungime de undă mare, cum ar fi verde, galben sau roșu”, a declarat Kasun Ratnayake de la Universitatea din Toledo.

Foto tollfreeforwarding.com

×