x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cursuri gratuite pentru 500 de copii

Cursuri gratuite pentru 500 de copii

07 Oct 2015   •   09:18
Cursuri gratuite pentru 500 de copii

Pentru al nouălea an consecutiv, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează cursuri menite să dezvolte abilitățile copiilor și tinerilor în diverse domenii de activitate, astfel încât aceștia să-și atingă potențialul maxim.
500 de copiii și tineri talentați, cu premii naționale, internaționale și rezultate școlare de exceptie au început, luni, cursurile gratuite din cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu.
În anul educațional 2015-2016 sunt organizate cursuri de limba engleză, matematică, pictură, istoria artei și tehnici grafice, educație muzicală și canto, scriere creativă, artă fotografică, dezvoltare personală prin tehnici de teatru, îndemânare și creativitate (quilling si origami). Participanții beneficiază de materiale educaționale, albume, enciclopedii în domeniile lor de interes. Cursurile sunt adaptate vârstelor copiilor și vin în completarea educației școlare, acestea fiind deschise copiilor și tinerilor cu vârsta de la 8 la 18 ani – se arată într-un comunicat al Fundației.
Pentru a lua parte la aceste cursuri, copiii au participat la evaluări pentru stabilirea nivelului de cunoștințe și testări psihologice și aptitudinale.
Pe lângă pregătirea de specialitate, cursanții sunt incluși într-un program de consiliere psihologică, de dezvoltare a inteligenței emoționale, care are rolul de a-i ajuta să se cunoască mai bine și să se dezvolte conform aspiratiilor si aptitudinilor. Astfel, prin programele personalizate de pregătire, ei sunt încurajați să-și dezvolte abilitățile și să-și atingă maximul de potential.


Timp de 9 ani, în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu, 5.000 de copii au beneficiat gratuit de cursuri și îndrumare de specialitate.

×