x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu il da in judecata pe Basescu pentru declaratiile mincinoase

Dan Voiculescu il da in judecata pe Basescu pentru declaratiile mincinoase

17 Mar 2015   •   14:57
Dan Voiculescu il da in judecata pe Basescu pentru declaratiile mincinoase

Dan Voiculescu a anuntat ca Traian Basescu va raspunde in fata instantei pentru declaratiile mincinoase facute luni la iesirea din sediul PMP.
Afirmatiile lui Basescu au venit ca raspuns la intrebarile presei despre dosarul in care a fost citat la Parchet.

Nu ar fi insa pentru prima data cand Basescu este condamnat pentru declaratiile sale mincinoase la adresa lui Dan Voiculescu.

In martie 2013 Judecatoria sectorului 5 a decis ca Basescu a incalcat legea si a mintit cand i-a atribuit in timpul campaniei privind referendumul pentru demiterea Presedintelui Romaniei, din 2012, lui Dan Voiculescu afirmatia:“Nu avem toata puterea pana nu luam si justitia.” Decizia a fost atacata iar cauza se afla si in prezent pe rolul Tribunalului Bucuresti.

Voiculescu a castigat in ultimul timp 2 procese pe fond pentru declaratii mincinoase, impotriva lui Traian Basescu si Sorina Matei.

Intr-o postare mai veche Dan Voiculescu spunea: „CRESCENT COMERCIAL MARITIME CO. LTD. NU A AVUT NICIODATĂ ACCES LA BANII SECURITĂȚII! Pe acest subiect am castigat deja un proces cu Bacanu in anul 1997, conform hotararii 531/08.04.1997. Basescu se intoarce la mizerii dovedite a fi neadevaruri pentru ca altceva nu mai poate.”
______________________

Chemare in judecata
Ieri, Basescu Traian a facut o noua declaratie publica mincinoasa in care vorbeste despre presupuse relatii ilegale intre Grivco si Crescent. Basescu afirma ca societatea Crescent a fost firma Securitatii si a luat banii poporului.
Fata de acestea, s-a luat decizia predarii acestui caz avocatilor nostri pentru a porni o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu.
PS: Basescu a aflat probabil ca mitul regizat si alimentat atent de el si de camarila sa, in ultimii 10 ani, cu privire la banii Securitatii a fost daramat de concluziile institutiilor internationale (vezi raspunsul Oficiului sprecializat in recuperarea creantelor din cadrul Ministerului Justitiei).
Aceasta reactie confirma reflexul nociv al lui Traian Basescu de a ataca, prin minciuna si fals, doar pentru a camufla propriile probleme cu legea, care vor fi, cu siguranta, confirmate obiectiv de justitie.

×