x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De ce să joci sloturi online

De ce să joci sloturi online

05 Mai 2017   •   11:30
De ce să joci sloturi online

Nu se poate spune că sloturile online sunt mai bune sau mai rele decât cele offline. În final, totul depinde de personalitatea ta și de ceea ce-ți place. Iată însă câteva motive pentru care ar trebui să joci păcănele online, jocuri casino, jocuri sloturi online.

Când joci într-un cazinou offline, nu sunt foarte multe sloturi la care poți juca, și destul de des, unele nu vor fi disponibile. Așadar, întotdeauna ai opțiuni limitate.

Patronii cazinourile nu achiziționează foarte des sloturi noi, așa că ești nevoit să joci mereu aceleași sloturi. Nu este deloc plăcut să-ți dai seama că ai jucat la fiecare slot de-atâtea ori.   

Online, niciodată nu se va întâmpla acest lucru. Nu trebuie să aștepți să se elibereze vreun slot. Oricând vrei poți juca orice joc dorești.

Există sute de jocuri diferite disponibile la majoritatea cazinourilor online, și ele bagă jocuri noi regulat. Așadar, niciodată nu te vei plictisi.

Tehnologia de ultimă generație oferă grafică și sunete orbitoare.

 

Jocurile sloturi din cazinourile offline fac zgomote distractive, mai ales când câștigi un jackpot. Dar, în ansamblu, sunt destul de limitate în această privință. Există și sloturi video pe care le poți juca și offline, dar acestea sunt, de asemenea, destul de restricționate în ceea ce privește oferta.

Online, cerul este limita. Sunetul și grafica de ultimă oră înseamnă distracție de ultimă oră. Experiența este atât de captivantă încât vei uita repede că stai pe computer acasă. Nu îți va lipsi cazinoul offline! Gândește-te la sloturile caveman extrem de populare.

 Acest joc oferă o poveste captivantă. Trebuie să ajuți omul din peșteră să adune lucruri de care are nevoie (foc și mâncare).

Există o mare varietate de jocuri, mai ales sloturi. Deoarece joci sloturi online, nu există nicio limită în ceea ce privește varietatea sloturilor pe care le vei întâlni online.

 Vei găsi multe jocuri sloturi proiectate astfel încât să imite experiența offline. Vei găsi și jocuri care o să-ți ofere ceva nou.

În special, în mediul online vei găsi multe  sloturi, care includ mini-jocuri. Practic, dacă faci anumită combinație, mini-jocul va fi declanșat, ceea ce te va duce la un alt ecran. Pe ecran, vei juca fie un alt joc de noroc, fie vei participa la un joc care implică pricepere. Acest lucru  îți oferă șansa de a câștiga jocuri gratuite și alte bonusuri.

Legăturile progresive conectate la nivel global înseamnă jackpot-uri enorme.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre jocul online este că ai șansa de a câștiga jackpot-uri foarte mari, spre deosebire de cele pe care le poți câștiga offline.

Atât online, cât și offline, vei întâlni ceea ce se numește slot progresiv. Aceste sloturi sunt legatele unele de altele și au un fond comun de bani.

Așadar, offline, de exemplu, pot exista mai multe sloturi progresive care sunt conectate între ele într-un cazinou fizic. Monedele care sunt plasate în fiecare dintre ele de către jucători intră în același jackpot. Asta înseamnă că dacă cineva câștigă jackpot-ul progresiv, el câștigă banii adunați de la toate sloturile, nu doar de la slotul la care joacă.

 Imaginează-ți că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la limitările fizice... imaginează-ți ai putea conecta sloturile de la o clădire la alta, de la stat la stat, de la o țară la alta. Imaginează-ți că ai putea conecta sloturile din întreaga lume pentru a crea un jackpot extraordinar.

Asta este exact ceea ce se întâmplă online! Șansele tale de a câștiga vreodată un jackpot progresiv global sunt, în mod evident, îndepărtate - dar gândește-te cum ar fi dacă s-ar fi întâmplat! Nu există nicio îndoială că în cazinoul online există un nivel de emoție și șansă de care nu vei avea parte dintr-un cazinou tradițional.

 În plus, bonusurile online sunt mult mai bune decât cele offline. De ce fel de bonusuri ai putut să profiți ultima dată când ai jucat la cazinourile offline preferate? Un bufet gratuit? Promoțiile sloturilor online sunt mult mai bune.

Dacă devii un utilizator loial la un cazinou online, probabil vei primi multe jocuri gratuite în mod continuu, împreună cu alte beneficii interesante, cum ar fi bonusurile la depozit. Evident, nu vei obține asta offline!

Așadar, ce părere ai? Joci online de acum, nu-i așa? Intră pe supercazino.ro, jocpacanele.ro și jocsloturi.ro, și află cum poți face asta.

Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016

×