x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ALDE a anunţat din greşeală moartea deputatului Octavian Bot

ALDE a anunţat din greşeală moartea deputatului Octavian Bot

15 Iul 2015   •   21:40
ALDE a anunţat din greşeală moartea deputatului Octavian Bot

Eroare gravă la ALDE. Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin au transmis, miercuri, condoleaţe familiei deputatului Octavian Bot. După o oră şi jumătate, într-un alt comunicat al ALDE, s-a precizat că deputatul trăieşte şi au fost prezentate scuze.

Informaţia referitoare la decesul deputatului Octavian Bort a apărut în presă în urma unui comunicat emis de ALDE. Comunicatul ALDE fost preluat de principalele agenţii de presă şi publicaţii din România.

Iată comunicatul transmis iniţial de ALDE:

"Alianţa Liberalilor şi Democraţilor transmite sincere condoleanţe familiei deputatului Octavian Bot. Astăzi, după o lungă şi grea suferinţă, Octavian Bot a încetat din viaţă, la vârsta de 64 de ani. Suntem alături de familia lui Octavian Bot, care trece acum prin momente grele. Deputatul Octavian Bot a luptat pentru ideile liberale şi a fost o persoană care şi-a adus contribuţia la contruirea liberalismului şi a democraţiei în România. Suntem cu gândul şi cu sufletul alături de cei care au avut privilegiul să-l cunoască. Dumnezeu să îl odihnească!", se arată în mesajul semnat de copreşedinţii ALDE Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin.

×
Subiecte în articol: octavian bot