x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dezvăluiri din dosarul şpăgilor din MAI. Poliţistul Liviu Ungureanu: "Sunt jocuri de putere"

Dezvăluiri din dosarul şpăgilor din MAI. Poliţistul Liviu Ungureanu: "Sunt jocuri de putere"

12 Iul 2013   •   21:22
Dezvăluiri din dosarul şpăgilor din MAI. Poliţistul Liviu Ungureanu: "Sunt jocuri de putere"

Liviu Ungureanu, unul dintre poliţiştii implicaţi în scandalul şpăgii cu peşte şi vin din Ministerul de Interne, consideră că tot ce i se întâmplă este un "joc de putere", "o cacealma" şi este pregătit să dea în judecată ziarul care a publicat "lista şpăgii".
 
"Lista (scrisă de mână, care a apărut în presă - n.r.) conţine multe date false. (...) Probabil că sunt nişte jocuri de putere. E o calcealma. (...) Am să acţionez în instanţă respectivul cotidian", a declarat Liviu Ungureanu, fost chestor de poliţie, vineri seară, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Fostul şef din Poliţie a spus că a lucrat la dosare precum FNI, FNA, Banca Agricolă, privatizarea Romtelecom, Flota, Rafo, Petromidia ori scandalul de spionaj din 2007.
 
Mai mulţi chestori de la vârful Ministerului de Interne sunt acuzaţi că luau şpagă de la subaltern, iar mita consta în peşte şi băuturi, produse care erau trimise săptămânal de la Constanţa la şefii din minister, dezvăluie Ziarul Naţional.
 
Pe lista scrisă de mână apare şi numele Ungureanu, fără a se preciza prenumele, motiv pentru care s-a speculat că ar fi vorba de Liviu Ungureanu.

Fostul poliţist a mai precizat că nu mai lucrează de doi ani în sistem, a plecat din Poliţie prin demisie şi a activat în acest domeniu timp de 20 de ani. De asemenea, Ungureanu a spus că nu a solicitat şi nu i-a s-a oferit mită.
 
"Cred că sunt mulţi care încă îmi mai poartă sâmbetele", a adăugat fostul comisar-şef Liviu Ungureanu.

×
Subiecte în articol: spaga ministerul de interne