x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorul adjunct al Liceului "Dimitrie Bolintineanu", audiat în dosarul fraudei la bacalaureat

Directorul adjunct al Liceului "Dimitrie Bolintineanu", audiat în dosarul fraudei la bacalaureat

16 Iul 2013   •   13:34
Directorul adjunct al Liceului "Dimitrie Bolintineanu", audiat în dosarul fraudei la bacalaureat

Ștefan Lungulete, directorul adjunct al liceului "Dimitrie Bolintineanu" din București, a fost audiat, marți, în dosarul fraudei de la Bacalaureat, potrivit Mediafax.

Prezent la audierea directorului adjunct al Liceului "Bolintineanu", avocatul Andrei Lazăr, unul dintre apărătorii fostei directoare a liceului, Costica Vărzaru, a declarat că Ştefan Lungulete le-a spus anchetatorilor că a auzit de la o dirigintă despre strângerea unui fond de protocol.

"Adjunctul Lungulete a spus că doar a auzit că s-ar fi propus strângerea unui fond de protocol de 150 de lei de elev, însă nu a putut să spună dacă aceste sume s-au plătit şi, dacă s-au plătit, câţi elevi au achitat acest protocol", a spus Andrei Lazăr.

Avocatul a precizat că, în timpul examenului de bacalaureat, directorul adjunct Ştefan Lungulete era în concendiu. El le-a mai spus anchetatorilor că nu a fost niciodată abordat de Costica Vărzaru sau de vreunul dintre părinţii elevilor, pentru a se implica într-o eventuală mituire a comisiei de bacalaureat.

×