x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în medicina românească. Un cunoscut medic și manager de spital a murit la doar 55 de ani

Doliu în medicina românească. Un cunoscut medic și manager de spital a murit la doar 55 de ani

de Vali Deaconescu    |    16 Ian 2023   •   16:40
Doliu în medicina românească. Un cunoscut medic și manager de spital a murit la doar 55 de ani
Sursa foto: pixabay.com

Doctora Camelia Eugenia Șerb, managerul Spitalului din Călinești, soția cunoscutului medic ortoped de la Spitalul Județean, Dragoș Șerb, s-a stins la 55 de ani după o lungă și grea suferință.

„Cu mult regret ne luăm rămas bun de la cea care a fost managerul Spitalului de Boli Cronice Călinești,  timp de 10 de ani (2013-2023), Dr. Șerb Camelia Eugenia, un exemplu de implicare și profesionalism pentru toți cei ce au conoscut-o! Dumnezeu să o odihnească, iar familiei îndoliate transmitem sincere condoleanțe!”, transmite conducerea Consiliului Județean Argeș.

 

„Conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești este alături de medicul ortoped Dragoș Șerb în dureroasa încercare pricinuită de pierderea soției, Camelia Eugenia Șerb, manager al Spitalului de Boli Cronice din Călinești.

Sincere condoleanțe!

Odihnă veșnică în rândul celor drepți!” transmite conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești.

 

„Deplângem pierderea dureroasă suferită de colegul nostru, consilier local al Piteștiului, doctorul Dragoș Șerb, ortoped la Spitalul Județean de Urgență Pitești și medic al echipei FC Argeș, dar și de comunitatea argeșeană, mai săracă astăzi prin plecarea unui medic dedicat și apreciat, doamna doctor Camelia Șerb, manager al Spitalului de Boli Cronice din Călinești.

Dumnezeu s-o odihnească și să îi așeze sufletul în rândul celor drepți!”, a transmis primarul Piteștiului.

×
Subiecte în articol: Camelia Eugenia Șerb a murit