x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DOTA 2: Team Spirit a câștigat marea finală de pe Naţional Arena

DOTA 2: Team Spirit a câștigat marea finală de pe Naţional Arena

17 Oct 2021   •   22:00
DOTA 2: Team Spirit a câștigat marea finală de pe Naţional Arena
Sursa foto: FB DOTA 2

Paris Saint-Germain LGD a pierdut marea finală de pe Naţional Arena. Team Spirit se încoronează campionă la Turneul de DOTA 2 de la Bucureşti.

Turneu de DOTA 2 de la Bucureşti s-a încheiat cu victoria echipei Team Spirit într-o finala dramatică cu Paris Saint-Germain LGD. The International, care este echivalentul Campionatului Mondial, a avut premii totale de peste 40 de milioane de dolari.

Pentru victorie Team Spirit va primi 18,2 milioane de dolari, iar pentru locul 2 PSG va încasa peste 5 milioane de dolari.

Competiţia ce s-a desfăşurat pe Arena Naţională, fără spectatori din cauza situaţiei epidemiologice, aduce şi venituri considerabile şi pentru statul român.

Primăria Capitalei a încasat peste 600.000 de euro din închirierea arenei, iar din impozitarea premiilor statul român va încasa mai bine de 4 milioane de euro.

Competiţia poate aduce profit pentru România şi pe termen lung din turism. Meciurile desfăşurate în Bucureşti au fost difuzate pe platforma Twitch şi au fost urmărite de milioane de oameni, conform statisiticilor oficiale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: The International Dota 2 DOTA 2