x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie la un spital din Iași. Un cunoscut medic a murit subit în timpul gărzii

Tragedie la un spital din Iași. Un cunoscut medic a murit subit în timpul gărzii

de Vali Deaconescu    |    07 Mai 2023   •   09:20
Tragedie la un spital din Iași. Un cunoscut medic a murit subit în timpul gărzii
Sursa foto: FB Spitalul Cuza Vodă

Doliu în lumea medicală din România. Dr. Carmina Schaas a murit subit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 5 spre 6 mai, în urma unui infarct în timp ce era de gardă la Spitalul Cuza Vodă din Iași.

Unul dintre cei mai apreciaţi ginecologi ieşeni, dr. Carmina Schaas, a murit subit în timpul gărzii,  la doar 58 de ani. În timp ce se pregătea să asiste la o naștere la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, dr. Carmina Schaas,  a început să se simtă rău și s-ar fi prăbușit în fața colegilor săi, potrivit BZI.

Carmina Schaas, în vârstă de 58 de ani, a fost resuscitată timp de o oră, dar nu a răspuns manevrelor. Din păcate, inima ei nu a repornit, iar medicii au constatat decesul.

„Colectivul din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii «Sfânta Maria» Iaşi este alături de Călin Schaas în aceste momente grele prilejuite de pierderea fulgerătoare a soţiei, Dr. Carmina Schaas, un medic şi un om deosebit! Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndoliate!”, transmit reprezentanții Spitalului pentru Copii „Sf. Maria” din Iași.

Carmina Schaas era medic primar obstetrică-ginecologie la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, dar activa şi ca asistent universitar doctor Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

 

 

×