x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Echipa nationala - Revine Viorel Moldovan

Echipa nationala - Revine Viorel Moldovan

21 Mar 2005   •   00:00

In vederea decisivei confruntari de sambata, contra Olandei, din Giulesti, lotul Romaniei se va reuni in aceasta dimineata la Casa Fotbalului.

INGRIJORAT. Victor Piturca nu are inca baza de selectie pe care si-ar dori-o
Selectionerul Victor Piturca s-a decis aseara si in privinta jucatorilor din campionatul intern. Asa cum era de asteptat, cei mai multi jucatori din Divizia A provin de la Steaua, echipa momentului in fotbalul romanesc. Desi au jucat aseara cu Villarreal, jucatorii trupei lui Walter Zenga se vor prezenta la reunire, ei sosind ieri noapte in Bucuresti. NOMINALIZATI. Desi a asteptat derularea evenimentelor de pe "El Madrigal", Piturca i-a anuntat aseara pe Mirel Radoi, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, George Ogararu, Dorinel Munteanu, Daniel Oprita si Andrei Cristea sa se prezinte azi la Casa Fotbalului. In discutie ar putea intra si fundasul stanga Petre Marin, dar selectionerul nu era inca decis ieri. PREMIERA. Pentru prima oara in istorie, "Poli" Timisoara va oferi trei jucatori echipei nationale pentru un meci oficial. Cosmin Contra, Viorel Moldovan si portarul Marius Popa vor onora cu siguranta convocarea lui Victor Piturca, in ultimul moment putand sa mai apara si Caramarin. APT. Accidentat ieri in partida cu Sportul, capitanul lui Dinamo, Florentin Petre, va fi, alaturi de Bogdan Stelea, reprezentantul "cainilor" in lotul pentru intalnirea cu olandezii. El a fost ieri pacientul medicului echipei nationale, Pompiliu Popescu. Controlul cu rezonanta magnetica a relevat ca Petre va fi apt de joc pana sambata. Alaturi de ei vor mai aparea in lot Plesan, Gigel Bucur, Flavius Moldovan si Badoi. (Mihai Igirosanu)

PROBLEME CU PORTARII
Cea mai mare problema cu care se confrunta selectionerul Victor Piturca o reprezinta postul de portar. Goalkeeper-ii de baza ai "tricolorilor", Stelea si Lobont, traverseaza o perioada nefasta. Primul a gafat la meciul de Cupa Romaniei, FC National - Dinamo (1-2), iar Lobont a aparat ieri intre buturile Ajax-ului, in derby-ul pierdut de echipa sa, 0-4, cu PSV Eindhoven. Cel de-al treilea portar, Marius Popa, a primit un gol de la 30 de metri, in partida FC National - "Poli" Timisoara.

×
Subiecte în articol: observator