x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Urmărirea penală revitalizează memoria Elenei Udrea. DENUNȚ împotriva șefului SRI, Florian Coldea. "Traian Băsescu știa tot"

Urmărirea penală revitalizează memoria Elenei Udrea. DENUNȚ împotriva șefului SRI, Florian Coldea. "Traian Băsescu știa tot"

30 Ian 2015   •   19:08
Urmărirea penală revitalizează memoria Elenei Udrea. DENUNȚ împotriva șefului SRI, Florian Coldea. "Traian Băsescu știa tot"

Brusc, in momentul in care este urmarita penal, Elenei Udrea traieste flash-uri de memorie, incercand sa-si creeze o plasa de siguranta. 

In graba de a vorbi, Elena Udrea a comis, fara voie, si un autodenunt, avand in vedere ca in apararea sa in dosarul in care este cercetata penal de catre DNA a  spus de nenumarate ori ca nu stie nimic despre banii si afacerile sotului sau. Paradoxal, se pare ca Elena Udrea nu cunoste nimic despre spagile luate de fostul sau sot, dar le stie foarte bine pe cele pe care le-a dat!

Intr-un interviu pentru hotnews.ro, imbujorata, pe fond negru, Elena Udrea a anuntat ca a depus un denunt la DNA impotriva directorului interimar al SRI, Florian Coldea.

Elena Udrea il acuza pe Florian Coldea ca ar fi instrumentat campania impotriva va si ca i-ar fi cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, 500.000 de euro pentru Sebastian Ghita, pentru sustinerea televiziunii Romania TV. Udrea sustine ca banii au fost dati de Dorin Cocos prin intermediul fiului sau, Alin.

De asemenea, Elena Udrea precizează că l-a informat și pe președintele României de atunci, Traian Băsescu, dar și pe șeful SRI, George Maior. "De ce nu am spus aceste lucruri la vremea respectiva, în toamna acestui an, cand s-au intamplat? Pai am spus, m-am dus și le-am spus unor oameni. I-am spus președintelui, i-am spus și domnului Maior..."

In stirea initiala, postata pe site-ul hotnews.ro, era titrat si faptul ca Elena Udrea formulase un denunt si impotriva procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dar aceasta informatie a fost retrasa. 




Laura Codruta Kovesi nu a dorit sa comenteze declaratiile Elenei Udrea care o vizau. "Nu este prima dată când suspecții fac afirmații denigratoare. Nu comentez afirmații denigratoare", a declarat ea pentru Antena 3.





articol in curs de actualizare

×