x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea şi comoara din ruinele buzoiene

Elena Udrea şi comoara din ruinele buzoiene

de Cristian Ionescu    |    10 Mai 2011   •   15:41
Elena Udrea şi comoara din ruinele buzoiene
Sursa foto: /Jurnalul National

Un veritabil comando PDL a fost prezent la Buzau, pentru semnarea a trei contracte, vizând reabilitarea drumurilor din cartierul buzoian Mihai Viteazu, reabilitarea parcului si castelului Marghiloman şi implementarea unui sistem de monitorizare urbană, precum şi refacerea Centrului Vechi în zona străzii Cuza Vodă. Avand in vedere importanta deosebita a evenimentului, Elena Udrea a tinut sa depene amintiri despre dezamagiri infantile si comori nedezgropate.

Blonda, cu gândul la comori de la 12 ani

"Orice ai face şi oriunde te-ai duce, când semnezi proiecte acasă are o cu totul altă semnificaţie. M-am bucurat că unul dintre proiecte se referă la castelul Marghiloman pe care îl cunosc din copilărie şi unde speram să găsesc chiar şi o comoară în castelul aflat în ruină. Asta s-a intamplat acum...25 de ani", s-a confesat Elena Udrea audientei. De asemenea, ministrul MDRT a tinut sa precizeze cu tristete-n glas ca nu stie daca a gasit cineva comoara, dar ea n-a gasit-o.

Trebuie sa precizam ca doamna Udrea nu este departe de adevar. Castelul Marghiloman are o legenda, conform careia, in nopti cu luna plina fantomele familiei ies la plimbare calare, pe aleile parcului. Despre vreo comoara, insa, nimic momentan. Poate ingroapa domnia sa vreuna, s-o dezgroape turistii.

Funeriu, plictisit la maxim

In timp ce ministrul Dezvoltarii uimea audienta pedelista cu veleitatile domniei sale de cautatoare de comori prin castelul Marghiloman, Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei, butona plictisit telefonul mobil.

×
Subiecte în articol: comoara Elena Udrea castelul marghiloman