x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elon Musk, consumator de droguri? Anonim: LSD, cocaină, ecstasy, ketamină şi ciuperci psihedelice pentru fondatorul Tesla şi SpaceX

Elon Musk, consumator de droguri? Anonim: LSD, cocaină, ecstasy, ketamină şi ciuperci psihedelice pentru fondatorul Tesla şi SpaceX

de Redacția Jurnalul    |    07 Ian 2024   •   20:13
Elon Musk, consumator de droguri? Anonim: LSD, cocaină, ecstasy, ketamină şi ciuperci psihedelice pentru fondatorul Tesla şi SpaceX
Sursa foto: Hepta

Unii directori şi acţionari ai companiilor lui Elon Musk se tem că folosirea de către fondatorul Tesla şi SpaceX a unor droguri, printre care "LSD, cocaină, ecstasy, ciuperci magice şi ketamină", ar putea dăuna companiilor. Elon Musk neagă acuzaţiile.

Musk a consumat LSD, cocaină, ecstasy şi ciuperci psihedelice, adesea la petreceri private, a precizat The Wall Street Journal, citând martori anonimi şi alte persoane care au cunoştinţă de acest lucru. Persoane apropiate directorului executiv al Tesla şi SpaceX au declarat pentru ziar că şi în prezent foloseşte droguri şi consumă în special ketamină. Musk a declarat în luna august că are o reţetă pentru a folosi acest medicament ca antidepresiv.

După ce Musk a tras un fum de ţigară care conţinea marijuana la podcastul lui Joe Rogan, în septembrie 2018, Pentagonul a revizuit autorizaţia federală de securitate legată de rolul său de director general al Space Exploration Technologies Corp, care este certificată pentru a lansa sateliţi militari de spionaj, a relatat Bloomberg în martie 2019.

"După acea singură pufăială cu Rogan, am fost de acord, la cererea NASA, să fac 3 ani de teste aleatorii antidrog", a scris Musk, duminică pe platforma X, compania de socializare pe care o deţine. "Nu au fost găsite urme de droguri sau alcool".

Alex Spiro, un avocat al miliardarului, a declarat pentru WSJ că Elon Musk este "testat regulat şi aleatoriu la SpaceX pentru depistarea drogurilor şi nu a picat niciodată vreun test" şi s-a referit la "informaţii false" din articol, dar nu le-a detaliat.

WSJ a relatat şi că Linda Johnson Rice, care a devenit director al Tesla în 2017, nu a candidat pentru realegere doi ani mai târziu din cauza frustrării faţă de comportamentul lui Musk şi a îngrijorărilor sale cu privire la consumul de droguri al acestuia.

Averea lui Musk este de 219,4 miliarde de dolari se află pe locul 1 în topul Bloomberg Billionaires Index.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: elon musk droguri