x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emil Boc, acest huiduit preferat al românilor

Emil Boc, acest huiduit preferat al românilor

de Cristian Ionescu    |    27 Apr 2011   •   19:36
Emil Boc, acest huiduit preferat al românilor

162699-huiduit.jpgPerformantele negative ale primului ministru al Romaniei, Emil Boc, depasesc orice imaginatie. Folosit de arcul pedelist al sefului sau, presedintele Traian Basescu, pe post de sageata magica cu scop universal, Emil Boc absoarbe ca un burete, toate huiduielile poporului.  Si cu toate astea, nu e nici ascutit si nici poros. Insa, putem spune ca indura cu stoicism vicisitudinile multimii, asimiland cu nonsalanta ura romanilor. Sentimentul cel mai sincer posibil, ura, este pentru prim-ministrul Boc o hrana, un fel de ambrozie a zeilor, un elixir pentru puterea de a tavali speranta plevei prin praful umilintei. Adica, lumea-l huiduie pe unde-l prinde.

Scurt istoric:

19 Noiembrie 2009:  Emil Boc a fost huiduit de sindicaliştii Metrorex

Invitat la un restaurant pentru a sărbători 30 de ani de la inaugurarea primei linii de metrou, Emil Boc a fost huiduit de către sindicaliştii de la Metrorex, în momentul în care a susţinut ideea că Justiţia a procedat corect declarând greva de la metrou ilegală.

1 Iulie 2010: Premierul Emil Boc a fost huiduit la Galaţi

Şeful Executivului urma să participe la şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă. La intrarea în sediul Prefecturii oraşului, Emil Boc a fost aşteptat de un grup de pensionari care, la apariţia acestuia, a început să îl huiduie. Premierul a refuzat să facă orice fel de comentarii.

5 Iulie 2010 Emil Boc huiduit la Galaţi (din nou)

Ajuns la Galaţi pentru a vedea cum decurg lucrările la construirea digului care pentru protejarea oraşului, primul ministru al României a fost asaltat de oamenii care şi-au vărsat amarul. Emil Boc a subliniat că prioritatea principală este salvarea Galaţiului de inundaţii.

15 Iulie 2010 Boc huiduit pe şantier: Aştia cu muşchii umflaţi ştiu numai să fluiere

Primul ministru al României, Emil Boc, a fost în vizită pe şantierul de la şoseaua de centură a Capitalei, unde a stat de vorbă cu mai mulţi oameni care s-au apropiat de el. Premierul a îndemnat la încredere că autorităţile statului îşi fac treaba. Apropiindu-se de un grup care îl huiduia, primul ministru, îi acuză că nu au venit să discute şi că au fost trimişi de primarul Andrei Chiliman.

13 Martie 2011 Emil Boc, huiduit la alegerile PDL Constanţa

Emil Boc a fost huiduit la Constanţa de către cei 200 de sindicalişti adunaţi în faţa sediului în care a avut loc întâlnirea PDL-iştilor. Oamenii au strigat "Hoţii!" şi "Demisia!" în faţa Casei de Cultură în care organizaţia judeţeană PDL şi-a ales noua conducere.

16 Martie 2011 Boc, huiduit în plenul Parlamentului

Premierul Emil Boc a susţinut o declaraţie referitoare la afirmaţiile premierului maghiar Viktor Orban. Primul-ministru a precizat că subiectul a început să fie dezbătut cu "un minut înainte de votarea moţiunii de cenzură". "Ceea ce faceţi dumneavoastră nu are legătură cu politica", i-a acuzat Emil Boc pe parlamentarii din Opoziţie. Premierul a fost huiduit pe toată durata discursului său.

13 aprilie 2011 Boc, huiduit la Giurgiu

Premierul Emil Boc a ţinut neapărat să-şi înceapă campania electorală internă sub semnul norocului. De aceea, la Giurgiu, liderul PDL şi-a prezentat moţiunea cu care vrea şefia partidului purtând o cravată violet. A fost huiduit copios. Cravata mov n-a functionat.

27 aprilie 2011 Boc, huiduit la Râmnicu Vâlcea

Aflat la Râmnicu -Vâlcea pentru a participa la şedinţa Colegiului Director al filialei vâlcene a PDL, premierul Emil Boc a fost huiduit, din nou. El a fost aşteptat de vreo 150 de persoane în faţa cinematografului Ostroveni unde se desfăşoară şedinţa. La coborârea din maşină, Emil Boc a fost huiduit de un grup de persoane din cei strânşi în faţa cinematografului.

Si daca romanii se manifesta asa, atunci nu putem sa nu ne intrebam: Unde sunt milioanele care i-au votat? Aşteptăm cu nerăbdare următoarea huiduială. Slavă! Mai jos, dovada video.

×
Subiecte în articol: emil boc huiduit