x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emisiuni noi în grila Antena 3

Emisiuni noi în grila Antena 3

22 Oct 2010   •   00:00
Emisiuni noi în grila Antena 3

Luni, 25 octombrie, la Antena 3 debutează două programe noi menite să acopere cât mai eficient evenimentele care se petrec în timpul zilei.

5981-134477-sabinaiosub.jpgAstfel, Sabina Iosub va realiza "Previziunile Zilei", primul talk-show al zilei. De luni până vineri, între orele 10:00 şi 11:00, emisiunea, ce-l va avea ca invitat permanent pe analistul economic Niels Schnecker, prezintă şi explică telespectatorilor ştirile cele mai importante şi consecinţele acestora asupra fiecăruia dintre noi. Talk-show-ul este structurat în jurul a două subiecte principale. Unul va fi dictat de evenimentele importante din viaţa politică şi economică a României, iar celălalt va fi un subiect propriu, realizat de jurnaliştii Antena 3, şi va aborda documentat problemele cu care se confruntă românii. "E ca o şedinţă de sumar cu public. Vă spunem la ce să vă aşteptaţi în următoarele ore, dar şi cum vă afectează tot ce se întâmplă într-o zi. Invitatul permanent, Niels Schnecker, are un rol esenţial. Nu numai că e un personaj interesant, dar este şi un om bine ancorat în viaţa de zi cu zi, gata oricând să explice evenimentele şi pe înţelesul academicianului, şi al zilierului", a declarat Sabina Iosub.

5981-134478-mariacoman.jpg"Se întâmplă acum" este a doua emisiune nou intrată în grila Antena 3. Maria Coman va analiza, de luni până vineri, de la 11:00 la 12:00 şi de la 13:00 la 14:00, ştirile care tocmai se întâmplă, cu punct şi contrapunct. Astfel, vor fi prezentate atât deciziile importante şi declaraţiile tari ale liderilor politici, sindicali şi decidenţilor din economie, dar şi opiniilor celor afectaţi direct de acestea. Maria Coman va dezbate toate noutăţile importante alături de invitatul permanent, sociologul Marius Pieleanu, şi actorii momentului.

După jurnalul de ştiri de la ora 12:00, se revine în a doua oră a emisiunii pentru a se actualiza informaţiile prezentate şi a se trage concluziile. "Eu sper să reuşim să traducem declaraţiile politice, statisticile, în informaţii utile pentru orice român. Aşa, în teorie, deficitul bugetar nu spune nimănui nimic. În realitate, deficitul ăsta bugetar ne priveşte pe toţi. Pentru că ne arată cât şi cum cheltuieşte statul. Inflaţia nu spune nici ea mare lucru, de fapt înseamnă cu cât plătim mai mult pe diverse produse", a declarat Maria Coman. În plus, telespectatorii pot interacţiona direct cu realizatoarele Antena 3 şi invitaţii lor accesând http://www.antena3.ro/previziunilezilei şi http://www.antena3.ro/seintamplacum.

×
Subiecte în articol: mass-media