x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eugenia a părăsit ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor”

Eugenia a părăsit ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor”

11 Mar 2015   •   13:56
Eugenia a părăsit ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor”

Cel de-al doilea service la ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” a fost coordonat de chef Scărlătescu, iar cele două echipe au trecut încă o dată prin focuri. Faptul că nici de data aceasta nu au reuțit să se coordoneze le-a adus concurenților o ploaie de vorbe grele din partea chef-ilor, iar momentul jurizării a scos la iveală nemulțumirile fiecărui concurent legate de colegii de echipă. Multe nominalizări au primit marți seară la ”Hells Kitchen” Rebeca și Angela, în timp ce băieții au fost nemulțumiți de atitudinea atotștiutoare a lui Tudor. Chefii au fost însă cei care au decis cine se prezintă în fața lor pentru a fi eliminați din competiție. Rebeca, Angela, Tudor și Florin au avut parte de emoții la cote maxime în timpul jurizării, pentru că au fost nominalizați pentru eliminare. Surpriza a venit însă din partea celor trei jurați, care decid să îi trimită la locurile lor și să o elimine pe Eugenia.

Este clar că viața de bucătar nu este una deloc ușoară. Iar lucrul acesta s-a văzut și marți seară la ”Hells Kitchen”. Cele două echipe au fost atât de tensionate, încât nu au reușit să se mobilizeze și să ducă la bun sfârșit service-ul pentru cuplurile de îndrăgostiți sosite la masă. În plus, au apărut și primele conflicte între concurenți, care au avut de îndurat exigența lui chef Scărlătescu. Fetele și băieții s-au certat constant și nu și-au asumat vina pentru preparatele nereușite, în timp ce musafirii nu au primit nimic de mâncare. Service-ul s-a încheiat astfel rapid, chef Scărlătescu le-a cerut iertare invitaților și le-a promis un desert din partea casei, cele două echipe fiind trimise în cameră pentru a stabili nominalizările.

Service-ul a fost unul greoi, deși cele două echipe au avut parte înainte de acesta de o deplasare la munte, la Doftana. Câștigători la puncte, cu 3 la 2, în urma probei de montare a farfuriilor legați la ochi, băieții au primit ca recompensă o excursie la munte. Fetele însă nu au rămas acasă, ci au mers și ele la munte, unde au primit sarcina de a găti în aer liber, la ceaun și proțap. Doamnele nu au resimțit-o însă ca pe o pedeapsă, ci, din contră, ca pe un motiv de distracție. Răsfățații zilei au avut parte de discuții interesante și au primit sfaturi de la cei trei chefi, în timp ce fetele i-au impresionat pe băieți cu mâncarea pregătită. 

Provocarea serii a venit tot din partea chef-ilor. Ediția de marți s-a deschis cu o probă neaşteptată: concurenţii au fost nevoiţi să monteze diferitele farfurii, legaţi la ochi. Lucrurile nu au fost deloc simple, mai ales că preparatele pe care le-au avut de gătit au fost cu tematică dată: mâncare afrodiziacă. Bucătarii au lucrat în echipe de câte doi, iar concurentul legat la ochi a putut să se bazeze doar pe indicaţiile colegului sau pe propria imaginaţie.

×