x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Europarlamentarul scoţian Alyn Smith, la Sinteza zilei: Românii sunt bineveniți în Scoția. Sunteți valoroși pentru noi!

Europarlamentarul scoţian Alyn Smith, la Sinteza zilei: Românii sunt bineveniți în Scoția. Sunteți valoroși pentru noi!

de Antena 3    |    28 Iun 2016   •   22:12
Europarlamentarul scoţian Alyn Smith, la Sinteza zilei: Românii sunt bineveniți în Scoția. Sunteți valoroși pentru noi!
Sursa foto: Antena 3

Europarlamentarul scoţian Alyn Smith, care a impresionat întreaga lume cu discursul său din Parlamentul European, exclamând ”Vă rog, vă implor, nu abandonaţi Scoţia, care nu v-a dezamăgit” a vorbit la Sinteza zilei despre impactul referendumului pentru BREXIT asupra Scoției, într-un interviu acordat Sabinei Iosub.

”Azi am simțit nevoia să intervin. Am vrut să le explic tuturor prietenilor europeni că Scoția este foarte stabilă și că suntem primitori. Voi, românii, sunteți bineveniți în Scoția, sunteți foarte valoroși pentru noi”, a spus europarlamentarul Alyn Smith.

Alyn Smith a subliniat că Scoția a votat în procent de peste 60 la sută pentru rămânerea în Uniunea Europeană și că își dorește să își păstreze statutul în UE.

”Bruxelles încearcă acum să găsească soluții în acest caz. Noi batem la ușile prietenilor noștri”, a mai spus europarlamentarul.

×
Subiecte în articol: Alyn Smith scotia sinteza zilei