x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Exclusiv: Un bărbat a făcut circ în faţa Primăriei Sectorului 1 Bucureşti, ameninţând că-şi dă foc (VIDEO)

Exclusiv: Un bărbat a făcut circ în faţa Primăriei Sectorului 1 Bucureşti, ameninţând că-şi dă foc (VIDEO)

de Cristian Ionescu    |    17 Iul 2012   •   10:42
Exclusiv: Un bărbat a făcut circ în faţa Primăriei Sectorului 1 Bucureşti, ameninţând că-şi dă foc (VIDEO)

In jurul orei 12:00, un barbat a amenintat ca-si da foc in fata sediului primariei sector 1 Bucuresti. Acesta sustinea ca locuieste intr-o casa nationalizata si doreste sa stea de vorba, imediat, cu primarul, afisand un comportanent violent.

Lucratorii Primariei au incercat sa-l calmeze, insa barbatul si-a iesit din minti si a amenintat ca-si da foc. N-a mai apucat, pentru ca au intervenit un echipaj al Politiei Locale - Interventii Rapide. De asemenea, a fost solicitata prezenta pompierilor, o autospeciala de la ISU Bucuresti deplansandu-se la fata locului, precum si a unei ambulante SMURD. Barbatul este in acest moment la sediul Politiei Locale pentru identificare.

"Barbatul se numeste Ciocanea Tudor si are domiciliul in sectorul 3. Acesta nu a vrut sa le comunice organelor de ordine natura problemelor sale nici Politiei Locale, nici politistilor de la sectia 2, unde se afla acum. Singurele sale precizari este ca doar vrea sa vorbeasca cu primarul, insa isi mentine o atitudine violenta. Nu a fost gasit asupra sa vreun material incendiar", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei sectorului 1, Alexandru Ichim.

×