x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Sectorul 6 al Capitalei: Femeia decedată, identificată ca fiind sora unui fost iepuraș Playboy

Tragedie în Sectorul 6 al Capitalei: Femeia decedată, identificată ca fiind sora unui fost iepuraș Playboy

de Redacția Jurnalul    |    09 Apr 2024   •   13:30
Tragedie în Sectorul 6 al Capitalei: Femeia decedată, identificată ca fiind sora unui fost iepuraș Playboy

O descoperire șocantă a fost făcută într-un apartament din București, iar vecinii au sunat de urgență la 112. Femeia găsită moartă în locuință a fost identificată ca fiind sora fostului iepuraș Playboy, Aminata Diakite, în vârstă de 39 de ani.

Vecinii au fost alarmati de dispariția femeii și de lipsa sa prelungită de contact, așa că au luat măsuri imediate. Autoritățile, inclusiv polițiștii și un echipaj de descarcerare, au ajuns la fața locului pentru a investiga situația.

Femeia a fost găsită moartă în baie în stare avansată de putrefacție. Pe corpul ei nu au fost găsite urme de violență.

„La data de 8 aprilie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 25 Poliție a fost sesizată, în jurul orei 19.30, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 6, s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj de descarcerare, care a pătruns în locuință. În incinta apartamentului a fost găsită o femeie, în vârstă de 39 de ani, decedată, fără a prezenta urme vizibile de violență.

De asemenea, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Servicul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt", transmite Poliţia Capitalei.

×
Subiecte în articol: Aminata Diakite playboy