x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Femeie amendată, după ce a sunat la 112 pentru ca poliţia să-i convingă fiica să nu plece în club

Femeie amendată, după ce a sunat la 112 pentru ca poliţia să-i convingă fiica să nu plece în club

23 Sep 2019   •   20:10
Femeie amendată, după ce a sunat la 112 pentru ca poliţia să-i convingă fiica să nu plece în club

O femeie din comuna Vulturu a fost amendată, după ce a sunat la 112 şi le-a cerut poliţiştilor să o convingă pe fiica ei, în vârstă de 19 ani, să nu mai plece cu prietena în club, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„La data de 21 septembrie, în jurul orei 21,30, poliţiştii din cadrul IPJ Vrancea au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie, din comuna Vulturu, cu privire la faptul că fiica ei, în vârstă de 19 ani, a plecat cu o prietenă la club şi doreşte ca poliţia să o convingă să nu mai meargă”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vulturu au identificat-o pe tânăra în cauză, care se afla la un suc cu prietenii pe raza comunei.

Potrivit Poliţiei, femeia care a sunat la 112 a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru apelare abuzivă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: politia 112