x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Femeie prinsă cu 19 kilograme de bijuterii, în bagajul de mână, pe Aeroportul Otopeni

Femeie prinsă cu 19 kilograme de bijuterii, în bagajul de mână, pe Aeroportul Otopeni

de Redacția Jurnalul    |    04 Feb 2024   •   12:20
Femeie prinsă cu 19 kilograme de bijuterii, în bagajul de mână, pe Aeroportul Otopeni

Aproximativ 19 kilograme de bijuterii au fost descoperite de polițiștii de frontieră în bagajul de mână al unei femei, la Aeroportul Henri Coandă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit „ascunse în bagajul de mână al unei femei, aproximativ 19 kg bijuterii din metal alb, presupus a fi argint, pe care persoana a încercat să le introducă ilegal în țară”.

Incidentul s-a produs sâmbătă.

„În data de 03.02.2024, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internațional Henri Coandă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Istanbul, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 51 de ani. După ce a efectuat formalitățile de frontieră, persoana în cauză s-a deplasat spre ieșire, pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităților vamale”, a transmis Poliția de Frontieră.

Polițiștii au verificat bagajele de mână și au descoperit numeroase bijuterii.

„Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunțit asupra bagajelor femeii. Astfel, au fost descoperiţi în bagajul de mână doi saci de dimensiuni mici ce conţineau o cantitate mare de bijuterii din metal alb (ceasuri, inele, cercei, coliere, brăţări, broşe etc.), presupus a fi argint. Bunurile, cu o greutate brută de 19 kg, au fost preluate de către autorităţile vamale pentru a fi trimise spre expertizare, iar în cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă”, a precizat Poliția de Frontieră.

(sursa: Mediafax)

×