x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fete dispărute, crime Caracal. Georgian Drăgan (IGPR): STS ne-a dat trei adrese greșite

Fete dispărute, crime Caracal. Georgian Drăgan (IGPR): STS ne-a dat trei adrese greșite

26 Iul 2019   •   13:55
Fete dispărute, crime Caracal. Georgian Drăgan (IGPR): STS ne-a dat trei adrese greșite
Sursa foto: Antena 3

Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, a făcut primele declarații referitor la cazul fetelor dispărute, din Caracal, care ar fi fost ucise de un mecanic. Acesta le-ar fi luat la ocazie. Ultima fată sechestrată a sunat la 112. 

Potrivit ultimelor informaţii furnizate de Antena 3, ultima fată sechestrată, dată dispărută a sunat la 112 şi a comunicat că se afla sechestrată într-o casă și că există mai mulţi câini în acea curte. 

"A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo și nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Așa au ajuns în zona locației respective și au văzut o mașină care fusese de câteva ori pe imagini. La șase dimineața au făcut perchezițiile și au găsit într-un butoi mai multe rămășițe umane cu niște inele, bijuterii. Rămășițele vor fi expertizate", a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Rămășițele umane au fost găsite în mai multe butoaie metalice, în fântână dar și în frigider.

Surse spun că rămășițele provin de la patru persoane.

Inițial se știa că ar fi vorba de două cadavre, însă descoperirile anchetatorilor au arătat că omul are la activ mai multe victime.

Georgian Drăgan a mai spus că au trecut ore bune de la apelul la 112 la momentul percheziției și descoperirii macabre, atât din cauza adreselor greșite venit de la STS, cât și din cauză că erau necesare mandatele de percheziție pentru a intra în casă. 

Alexandra Măceșanu, una dintre fetele dispărute, ar fi sunat joi seară la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă.

„Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Era un telefon cu botoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum s-a-ntâmplat, au localizat apelul. După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6.00. La ora 6.00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie”, a spus o sursă din rândul anchetatorilor pentru adevarul.ro.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Georgian Drăgan