x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fetița de 3 ani din Iași, spălată pe cap de mamă cu o substanță toxică, a murit

Fetița de 3 ani din Iași, spălată pe cap de mamă cu o substanță toxică, a murit

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2024   •   21:51
Fetița de 3 ani din Iași, spălată pe cap de mamă cu o substanță toxică, a murit

În luna ianuarie, o fetiță de 3 ani din Iași a fost spălată pe cap de mamă cu o substanță toxică. Au urmat săptămâni critice pentru copilă, asta pentru că la finalul lunii trecute, era în moarte cerebrală. Astăzi, fetița a murit.

Fetița de trei ani și sora ei mai mare au fost spălate pe cap cu o substanță toxică, folosită pentru deparazitarea animalelor

Potrivit spynews.ro, în luna ianuarie, două fetițe din comuna Lungani, județul Iași, de trei și patru ani au fost intoxicate cu o substanță toxică, ce folosește de regulă la animale, după ce au fost spălate pe cap de mama lor. În timp ce fetița de patru ani este în stare bună, sora ei mai mică, de trei ani, s-a luptat să trăiască. A ajuns în urmă cu câteva săptămâni în moarte cerebrală, medicii fiind rezervați cu privire la starea ei.

Fetița de trei ani din Iași, spălată pe cap de mamă cu o substanță toxică, a murit astăzi

Fetița de trei ani a sfârșit tragic. Copila a murit astăzi, la o lună distanță de când era în stare gravă la spital. Moartea ei scoate la iveală un fenomen periculos, care a devenit o normalitate, în special în zonele rurale, acolo unde copiii sunt spălați cu tot felul de substanțe toxice, în cazul de față, soluția cu care mama din Iași și-a spălat fetițele este folosită pentru deparazitarea animalelor.

Sora ei mai mare, de patru ani, a scăpat cu viață

În timp ce micuța de doar trei ani s-a luptat pentru viața ei, sora ei mai mare, de patru ani, a fost salvată. Medicii au resuscitat-o imediat după ce copilele au început să se simtă rău, iar în prezent, starea ei este una bună.

O altă tragedie, parcă trasă la indigo, a avut loc în comuna Țăndărei, județul Ialomița, atunci când o bunică și-a spălat cei doi nepoți, în vârstă de 2 ani, respectiv 5 ani, tot cu o substanță toxică, un insecticid, pentru a scăpa de păduchi. Tragedia a avut loc în luna decembrie 2023, atunci când ambii minori au fost aduși de urgență la spital, dar a fost prea târziu pentru copilul în vârstă de 5 ani, care a murit.

×
Subiecte în articol: substanta toxica fetita deces