x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiecare minister trebuie să afișeze informații despre fondurile europene, pentru românii din afară

Fiecare minister trebuie să afișeze informații despre fondurile europene, pentru românii din afară

15 Iul 2022   •   11:05
Fiecare minister trebuie să afișeze informații despre fondurile europene, pentru românii din afară

Fiecare minister va trebui să afișeze pe site informații despre posibilitățile pe care le au românii din diaspora care vor să revină acasă și care vor să acceseze fonduri europene.

 

Premierul Nicolae Ciucă a cerut ministerelor, vineri, după discuții cu Ministerul de Externe, ambasadori și românii din diaspora, să afișeze informații despre fonduri europene pe site-urile lor.

„Românii din diaspora au nevoie de date și informații despre posibilitățile și facilitățile pe care pot să le aibă pentru a accesa fonduri europene, pentru a avea imaginea tuturor măsurilor și dezvoltărilor la nivelul Guvernului României. Sunt români care vor să se întoarcă acasă, iar pentru toate acestea au nevoie de date și informații. Ca atare fiecare minister va realiza pe pagina proprie o fereastră în care își va depozita toate aceste informații și desigur vom avea puncte de contact”, a declarat prim-ministrul.

La ambasade și consulate vom exista „asemenea structuri” care să fie în măsură să asigure toate aceste informații.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fonduri europene