x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul senatorului PDL de Gorj Ion Ruşeţ, implicat într-un accident rutier

Fiul senatorului PDL de Gorj Ion Ruşeţ, implicat într-un accident rutier

25 Aug 2010   •   00:00

Fiul senatorului PDL de Gorj Ion Ruşeţ a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe DN 67, în zona localităţii Câlnic, tânărul fiind rănit uşor, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat şi s-a oprit într-un gard.



Alexandru Ruşeţ în vârstă de 22 de ani, era singur în autoturismul cu care venea dinspre municipiul Motru spre Târgu Jiu. La un moment dat, maşina condusă de acesta a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat, oprindu-se într-un gard, pe DN 67, în comuna Câlnic, satul Pieptani.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, inspectorul principal Daniel Tică, a declarat că şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi i-au fost recoltate probe de sânge, din care a reieşit că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Potrivit sursei citate, Alexandru Ruşeţ a suferit răni uşoare şi a fost transportat la spital, deşi iniţial nu a vrut să părăsească locul accidentului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, cea mai probabilă cauză fiind viteza.

Accidentul a avut loc la mai puţin de un kilometru de locul în care fostul şef al PDL Gorj, Ionel Manţog, a fost implicat, în noiembrie 2009, într-un accident rutier, după ce autoturismul condus de acesta s-a ciocnit cu o ambulanţă care transporta un pacient spre Târgu Jiu. În urma impactului, pacientul din ambulanţă a murit.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator