x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Georgescu: Rectificarea bugetară a fost agreată cu FMI şi prevede majorarea salariilor bugetarilor în decembrie

Florin Georgescu: Rectificarea bugetară a fost agreată cu FMI şi prevede majorarea salariilor bugetarilor în decembrie

de Agerpres    |    08 Aug 2012   •   12:36
Florin Georgescu: Rectificarea bugetară a fost agreată cu FMI şi prevede majorarea salariilor bugetarilor în decembrie

Rectificarea bugetara a fost agreata cu Fondul Monetar International (FMI) si prevede a doua treapta de majorare a salariilor bugetarilor, cu 7,4% incepand cu luna decembrie, a declarat miercuri, la Palatul Victoria, ministrul Finantelor Publice, Florin Georgescu.

'In cadrul rectificarii bugetare se respecta angajamentele asumate de Guvernul Ponta si anume acela de a majora in doua trepte salariile (bugetarilor - n.r.), cu 8% in iunie si cu 7,4% incepand din luna decembrie. Pe de alta parte, am restituit pentru pensionari sumele retinute anterior', a afirmat ministrul.

Georgescu a spus ca rectificarea bugetara va avea loc la finele lunii august, iar in ceea ce priveste cele cinci masuri de redresare economica a apreciat ca exista premise favorabile sa fie aplicate toate aceste masuri, urmand sa aiba loc discutii cu FMI la finalul acestei saptamani, dupa ce va fi inmanata, vineri, scrisoarea de intentie.

×
Subiecte în articol: rectificare bugetara florin georgescu