x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Frații Tate, reținuți din nou în baza unor mandate europene de arestare emise de Marea Britanie

Frații Tate, reținuți din nou în baza unor mandate europene de arestare emise de Marea Britanie

de Redacția Jurnalul    |    12 Mar 2024   •   08:38
Frații Tate, reținuți din nou în baza unor mandate europene de arestare emise de Marea Britanie
Sursa foto: antena3CNN

Frații Tate au fost reținuți din nou, în baza unor mandate europene de arestare, emise de Marea Britanie, spun surse Antena 3 CNN.

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, frații Tate au fost ridicați de polițiști, seara trecută, din Ilfov.

Aceștia ar avea mandate europene de arestare, emise de Marea Britanie, pentru infracțiuni sexuale și trafic de persoane.

Cei doi ar fi fost reținuți pentru 24 de ore.

”Potrivit unor surse, cei doi au mandate europene de arestare pentru că ar fi cercetați acolo pentru fapte similare pentru care au fost trimiși în judecată și în România.

Acesta este și motivul pentru care autoritățile de acolo i-au dat în urmărire și au cerut reținerea și arestarea lor în vederea predării către autoritățile de acolo pentru a fi cercetați.

Aceștia ar fi fost săltați seara trecută din Ilfov și ar fi fost duși în arestul Poliției Capitalei, în care au și stat câteva luni, au fost duși în fața unui procuror de la Parchetul Curții de Apel București, pentru că acolo ajung aceste mandate europene de arestare, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie duși la Curtea de Apel București, instanța care poate să admită sau să respingă arestarea preventivă, în baza solicitării făcute de Marea Britanie pentru a fi trimiși și cercetați acolo.

Nu există, în acest moment, foarte multe informații de acolo, cert este însă că Andrew Tate a mai fost cercetat în Marea Britanie, au mai fost cel puțin două plângeri depuse împotriva sa, în care erau lansate acuzații aproape identice cu cele din România, însă, dosarele de acolo, la un moment dat, s-au clasat”, a explicat Carmina Pricopie, senior editor Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: fratii tate arestare