x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea îi asigură pe bucureșteni că vor avea apă caldă și căldură

Gabriela Firea îi asigură pe bucureșteni că vor avea apă caldă și căldură

25 Sep 2019   •   14:29
Gabriela Firea îi asigură pe bucureșteni că vor avea apă caldă și căldură

Edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi asigură pe bucureșteni că nu vor rămâne fără apă caldă şi căldură. Deşi Primăria Municipiului București s-a confruntat în acest an cu dificultăţi financiare din cauza tăierilor bugetare, nu va fi sistată livrarea agentului termic.

"Vom avea în continuare apă caldă şi căldură în Bucureşti. Vom face toate eforturile necesare. În plus, în urma experienţei pe care deja o avem şi pentru că am încercat de la an la an această livrare să fie continuă şi de mai bună calitate şi să fie un confort mai mare pentru cetăţeni, ştim care sunt zonele vulnerabile, ştim unde trebuie să fie înlocuită conducta în mod prioritar şi unde trebuie realizate reparaţiile urgente. Elementul de noutate e că anul acesta am demarat pe trei paliere atât reparaţii în zonele unde aveau loc cele mai dese şi mai grave avarii şi, în paralel, înlocuirea ţevii uzate cu ţeavă nouă, de bună calitate şi cu o tehnologie modernă", a afirmat Firea.

Primarul general a precizat că pe aceste şantiere lucrează atât angajaţi ai RADET, cât şi ai companiilor municipale Termoenergetica și Energetica Servicii. "De asemenea, avem un contract-cadru pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire la patru ani ulterior, cu patru companii private, cele patru companii private lucrând în paralel cu angajaţii RADET, în paralel cu societăţile municipale pe care le-am numit mai devreme. Termoenergetica va primi şi delegarea serviciului de termoficare din partea Consiliului General. Un proces atât de amplu de reparaţii şi modernizare nu a mai avut loc niciodată în Bucureşti", a precizat aceasta.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea