x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea, în război cu Nicușor Dan: „S-au pierdut doi ani prețioși. PNL și USR să-și asume dezastrul din Capitală!”

Gabriela Firea, în război cu Nicușor Dan: „S-au pierdut doi ani prețioși. PNL și USR să-și asume dezastrul din Capitală!”

de Redacția Jurnalul    |    03 Feb 2023   •   10:45
Gabriela Firea, în război cu Nicușor Dan: „S-au pierdut doi ani prețioși. PNL și USR să-și asume dezastrul din Capitală!”
Sursa foto: Facebook

Liderul PSD București, Gabriela Firea, afirmă că scrisoarea cu 10 obiective pe care PNL i-a trimis-o lui Nicușor Dan este „o rușine”: PNL și USR să-și asume dezastrul din Capitală, nu să vină cu încercări disperate de a-și acoperi greșelile.

„București, Capitala țării, trăiește un moment tragic. Oamenii care țin în mână destinul orașului, care au jurat că vor face lucruri bune pentru acesta și pentru bucureșteni, continuă cu cinism un joc politic periculos. S-au pierdut doi ani prețioși pentru București! Ne-am întors în timp cu cel puțin șase ani. Primarul general nu a făcut nimic. O spune chiar el, în fața camerelor de luat vederi. Întrebat fiind de 5 realizări de până acum, Nicușor Dan a dat ochii peste cap. Nici 3 nu a putut enumera. Tăcerea primarului general este de notorietate însă, atunci când vine vorba despre reușite la 2 ani de mandat”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea amintește că NIicușor Dan a fost susținut de coaliția de dreapta.

„Nicușor Dan nu a ajuns primar general doar cu forțele proprii de activist ci susținut efervescent de USR și PNL. Ambele partide ar trebui să aibă un moment de onestitate și să-și asume dezastrul din Capitală, nu să vină cu încercări disperate de a-și acoperi greșelile. Capitala este condusă de doi ani în egală măsură de USR și PNL și niciunul dintre cele două partide nu se poate comporta ca și cum abia ar fi ajuns în localitate. Pe votul lor din Consiliul General se sprijină liniștit și lipsit de griji Nicușor Dan, cel care în campanie a tot promis ce i-au scris consultanții de campanie iar acum a uitat tot. Am citit, punct cu punct, ce îi cer liberalii primarului general. După 2 ani de mandat. Toate cele 10 puncte ar fi trebuit puse în practică deja, nu să fie o unealtă de manipulare pentru însuși primarul lor! E o rușine. O jumătate de mandat Nicușor Dan a stat ascuns în birou, cu telefonul pe silent. Sunt de notorietate apelurile făcute prin intermediul presei sau al rețelelor sociale de către chiar cei care l-au susținut pentru a-l convinge să le răspundă la telefon. (...) Peste București se strâng norii incompetenței iar furtuna este la un pas”, adaugă Firea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: gabriela firea nicusor dan