x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gala Tineretului din România va fi organizată la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu

Gala Tineretului din România va fi organizată la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu

16 Noi 2023   •   17:35
Gala Tineretului din România va fi organizată la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse organizează, în data de 18 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, în aula Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Gala Tineretului din România.

Evenimentul este găzduit anual de către orașul desemnat ”Capitala Tineretului din România” și reunește actori sociali ai vieții culturale, economice, educaționale și din domeniul sănătății.

 

Sub sloganul „Generația viitorului”, ediția din acest an este găzduită de orașul Târgu Jiu. Aflată la cea de-a VIII-a ediție, Gala Tineretului reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de tineret, prin care sunt recunoscute și premiate meritele tinerilor implicați în societatea românească.

 

Alături de tinerii cu merite deosebite în diferite domenii, precum artă, sport, antreprenoriat, vor fi premiate proiecte ale unor structuri asociative de și pentru tineret sau ale unor grupuri informale de tineri, desfășurate în perioada octombrie 2022  - octombrie 2023: Proiectul studențesc al anului 2023; Proiectul de educație non-formală al anului 2023; Proiectul anului 2023 pentru cetățenie activă; Proiectul de voluntariat al anului 2023; Proiectul anului 2023 pentru incluziune socială; Proiectul anului 2023 pentru dezvoltare durabilă; Proiectul anului 2023 pentru dezvoltarea tinerilor din mediul rural; Proiectul anului 2023 pentru promovarea egalității de șanse în rândul tinerilor.

 

Prin organizarea Galei Tineretului din România este recunoscută contribuția adusă de tineri la dezvoltarea comunităților din care fac parte, manifestată prin proiecte și inițiative în diferite domenii de interes pentru generația lor.

 

Gala Tineretului din România este organizată în parteneriat cu Primăria Târgu Jiu și Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și va fi transmisă live de TVR Craiova.

×