x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali, mesaj DISPERAT din închisoare. Cum e tratat patronul Stelei la Jilava

Gigi Becali, mesaj DISPERAT din închisoare. Cum e tratat patronul Stelei la Jilava

09 Sep 2013   •   10:55
Gigi Becali, mesaj DISPERAT din închisoare. Cum e tratat patronul Stelei la Jilava

Gigi Becali cere de urgenţă să fie transferat la închisoarea Poarta Albă. Latifundiarul din Pipera nu  mai suportă regimul de detenţie de la Jilava, patronul Stelei susţinând că supus unui regim torţionar la penitenciarul Jilava.

Vorbele lui Gigi Becali pentru autorităţi au fost aduse la cunoştinţă de unii din  avocaţii săi,  Daniel Ionaşcu. Potrivit acestuia, omul de afaceri este păzit non-stop de gardienii Penitenciarului Jilava şi nu mai are voie să discute cu deţinuţii, după ce a fost filmat acum câteva săptămâni.

"Gigi Becali face un apel prin mine catre Administratia Nationala a Penitenciarelor si solicita ca in mod grabnic sa se admita cererea lui de transfer de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba. Venirea pentru grefa a lui Gigi Becali este facuta intr-un mod separat fata de cum se opereaza cu ceilalti detinuti. Este adus pe langa perete, sa nu fie filmat, sa nu fie detectat sub nicio forma de vreun aparat telefonic. Acest mod de a fi tot timpul cu cineva in preajma lui este, citez: O tortionare psihica", a spus la Romania TV Daniel Ionascu, avocatul lui Gigi Becali.

×