x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Graţian Stan este "Marele Câştigător"

Graţian Stan este "Marele Câştigător"

17 Dec 2010   •   14:27

Joi, 16 decembrie, de la ora 20:30, "Marele Câştigător" şi-a desemnat învingătorii! Graţian Stan şi Ruxandra Mengher sunt cei doi concurenţi care au plecat ieri seară cu paşi siguri într-o nouă viaţă! Pe lângă satisfacţia de a-şi fi recâştigat încrederea în forţele proprii trecând printr-o transformare spectaculoasă, concurenţii s-au bucurat şi de premii substanţiale. Graţian Stan a câştigat marele premiu de 25.000 de euro, iar Ruxandra Mengher premiul de 15.000 de euro.

La 18 ani, Graţian a fost foarte motivat să meargă pe un nou drum cu sprijinul showului "Marele Câştigător". Când a intrat în concurs tânărul avea 117 kg şi puţine lucruri în comun cu alţi tineri de vârsta sa, foarte activi şi determinaţi să guste cât mai mult din bucuriile vieţii. În prezent Graţian cântăreşte 68,3 kilograme. Perseverenţa sa în lupta împotriva kilogramelor i-a adus titlul de "Marele Câştigător" şi premiul de 25.000 de euro.
Ruxandra Mengher a fost câştigătoarea premiului de 15.000 de euro concurând cu cei care au slăbit în afara campusului. Ruxandra a intrat în concurs cu 121,1 kilograme, iar în prezent greutatea ei este de 79,3 kilograme. 44,8 este numărul de kilograme de care concurenta a reuşit să se elibereze, împlinindu-şi astfel şi visul cel mai mare, acela de a purta o rochie de mireasă dorită de multă vreme.

Timp de 11 săptămâni telespectatorii au trăit alături de echipa "Marele Câştigător" cele mai impresionante poveşti de viaţă şi, cu siguranţă, s-au regăsit, pe ei sau pe oamenii din jurul lor. În concurs au intrat 20 de femei şi bărbaţi care au luptat în primul rând pentru o nouă viaţă. Show-ul "Marele Câştigător" a fost prezentat de frumoasa Daiana Anghel, iar alături de concurenţi pe tot parcursul marii transformări au fost antrenorii Florin Uceanu şi Cori Grămescu.

×
Subiecte în articol: mass-media