x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grindeanu, pe A0 pentru a vedea câți kilometri pot fi dați în trafic până la sfârșitul anului

Grindeanu, pe A0 pentru a vedea câți kilometri pot fi dați în trafic până la sfârșitul anului

de Redacția Jurnalul    |    15 Noi 2023   •   19:15
Grindeanu, pe A0 pentru a vedea câți kilometri pot fi dați în trafic până la sfârșitul anului

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost, miercuri în șantierele de pe Autostrada de Centură București Sud pentru a vedea câți kilometri pot fi dați în trafic până la sfârșitul acestui an.

„Am fost astăzi (miercuri - n.r.) în șantierele de pe Autostrada de Centură București Sud pentru a vedea câți kilometri pot fi dați în trafic până la sfârșitul acestui an. Lucrările de construcție a celor 16,9 km dintre Glina și Vidra, aferenți Lotului 1 sunt la un stadiu de aproximativ 80%. Constructorul turc și-a asumat deschiderea circulației, până la final de an, pe 7 km: din DN4, în zona localității Oltenița, până la granița lotului 2 (km 69), astfel încât să existe descărcare pentru a se circula și pe toți cei 16,3 km ai Lotului 2, Vidra – Bragadiru”, anunță Sorin Grindeanu.

El precizează că pe lotul Vidra - Bragadiru stadiul lucrărilor este de 96,25%.

„Vom deschide în scurt timp circulația pe aproximativ 10 km între DN5 (Jilava) și DN6 (Bragadiru). Pe Lotul 3, Bragadiru- Joița, ritmul lucrărilor este lent: stadiul fizic de 55,5%! De aceea, atrag atenția antreprenorului grec să găsească urgent resursele necesare finalizării lucrărilor și să respecte prevederile contractuale: darea în trafic a celor 17,9 km în cursul anului 2024”, încheie Grindeanu.

 

×
Subiecte în articol: grindeanu a0