x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grindeanu spune că restricţiile pe podul de la Feteşti nu vor fi ridicate până în Paşti

Grindeanu spune că restricţiile pe podul de la Feteşti nu vor fi ridicate până în Paşti

19 Apr 2022   •   22:00
Grindeanu spune că restricţiile pe podul de la Feteşti nu vor fi ridicate până în Paşti

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, marţi, la Constanţa, că lucrările la podul de la Feteşti continuă, iar restricţiile rutiere nu vor putea fi ridicate până la Paşti, aşa cum era planificat, din cauza unor probleme de structură mai grave descoperite după începerea lucrărilor.

"S-au găsit probleme în momentul în care au decopertat, (...) au găsit probleme de structură, probleme mai grave decât se aşteptau şi de aceea nu s-a putut respecta. Se lucrează (...). În momentul în care s-a decopertat şi s-a văzut structura şi-au dat seama că e nevoie de lucrări mai ample faţă de cât şi-au planificat iniţial. Trebuia să fie restricţia până în Paşti, din ce mi-au spus va mai dura probabil şi pe parcursul lunii mai o săptămână-două, din informaţiile pe care ni le-au transmis", a spus Grindeanu într-o conferinţă de presă.

El a dat asigurări că, atunci când va începe sezonul estival, excluzând minivacanţa de 1 Mai, nu vor mai fi restricţii.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au efectuat, marţi, o vizită la Administraţia Portuară din Constanţa. 

×