x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop 8 aprilie 2018. Iubire pătimașă, cadouri scumpe

Horoscop 8 aprilie 2018. Iubire pătimașă, cadouri scumpe

07 Apr 2018   •   19:32
Horoscop 8 aprilie 2018. Iubire pătimașă, cadouri scumpe

Vărsatorul are parte de o întâlnire romantică, la un picnic, Gemenii vor trăi sentimente noi, iar Racii se vor bucura de iubirea partenerului de viață, la fel ca în primele zile.

 

Capricornii vor primi ajutor în carieră de acolo de unde se așteptau mai puțin, iar Balanțele ar putea ajunge să-și renoveze toată casa.

Berbecul va avea o revelaţie în această zi şi va descoperi că este un producător de filme foarte talentat. Veţi fi abordat de un prieten apropiat și sunteţi de acord să îl ajutaţi cu filmarea unui nou videoclip pentru videoblogul lui. Puţin câte puţin, cu ideile voastre, veţi deveni liderul absolut a întregii producții, iar prietenul dumneavoastră va fi doar un actor. La final, veţi avea o nouă capodoperă, capabilă să arunce în aer atât YouTube, cât şi orice alt site video.

Taur

Taurii se vor plictisi teribil în această zi. De-a lungul zilei de 8 aprilie, veţi avea mai mulţi oaspeţi care vă vor povesti despre lucruri şi oameni, dar ştiţi deja toate detaliile şi nimic nu vă mai atrage atenţia. Seara veţi hotărî să ieşiţi cu familia în oraş, dar vă veţi găsi în aceleaşi familiare locuri aşa că veţi fi total dezinteresat.

Gemeni

Gemenii se luptă cu o putere interioară pe care nu pot sau nu vor să o accepte referitor la anumite gânduri intime. În aceste gânduri este o persoană pe care sunteţi obişnuită să o vedeţi doar ca pe un prieten, dar în sinea dvs. vă atrage cu adevărat. Următorul pas este să luaţi o hotărâre: admiteţi acest interes sau lăsaţi totul aşa?

Rac

Racii au mare nevoie de jumătatea lor azi. Va fi important să realizaţi că această persoană vă iubeşte la fel de mult ca în prima zi şi nu are nevoie să vă ofere flori, ciocolată sau cine ştie ce cadouri deosebite pentru a demonstra acest lucru. Cuvintele potrivite, personale şi intime, vă vor face să înţelegeţi că pasiunea pentru dumneavoastră nu s-a stins, în pofida timpului.

Leu

Duminica nu este aşa liniştită pentru Leu cum şi-ar dori. Toate pregătirile şi activităţile rudelor sunt foarte zgomotoase şi deranjante. Ca urmare, pentru a lucra la proiectul dvs urgent, va trebui să vă aşezaţi o vreme într-un loc mai liniştit, într-o cafenea sau în casa altei rude, deşi a doua variantă vă asigură o masă de prânz cu mâncarea preferată.

Fecioară

Fecioara este năzbâtioasă şi nu vrea sub nicio formă să recunoască adevărul absolut în faţa jumătăţii sale. Când discutați despre probleme de familie foarte importante, veți fi în conflict, având opiniile diametral opuse. Cu toate acestea, partenerul dvs vă va explica, în mod rezonabil, că toate intenţiile sale sunt pozitive, dar, deşi recunoaşteţi acest lucru, preferaţi să vă menţineţi propria idee, ocolind bunul simţ. S-ar putea să nu fie o decizie foarte bună, iar în final lucrurile s-ar putea înrăutăţi.

Balanţă

Balanţa nu vrea doar să-şi cureţe locuinţa pentru Paşte, ci mai degrabă, vrea să renoveze toată casa. Nu uitaţi să cereţi şi sfatul partenerului referitor la ce schimbări vreţi să faceţi, pentru că nu întotdeauna aceştia vor percepe aceste experimente ca fiind ok, acceptabile. Iar în final, poate vă va oferi şi nişte sfaturi foarte bune care vă vor încânta mult.

Scorpion

Scorpionii vor să fugă de responsabilităţi, dar nu au timp de aşa ceva. Ar trebui să vă aranjaţi sarcinile pe care le aveţi de făcut, în funcţie de importanţa lor. Nu renunţaţi la anumite activităţi, chiar dacă unele par prea complicate şi obositoare, pentru că sunt importante pentru persoana pe care o ajutaţi. Renunţaţi la lene şi treceți la treabă. Dacă este necesar, implicaţi un partener sau o rudă tânără care să vă ajute.

Săgetător

Duminica nu este nici rea, nici bună pentru Săgetător. Acesta trebui să facă un drum prin tot oraşul pentru a-i găsi iubitei obiectul mult visat. Când în final îl veţi găsi, ziua dumneavoastră va deveni imediat mai bună. Persoana apropiată nu va fi zgârcită în a vă exprima recunoştinţa sinceră faţă de dvs pentru că aţi încercat atât de mult să o mulţumiţi. Veţi încheia această zi împreună, bucurându-vă de fiecare minut.

Capricorn

Capricornii îşi vor exprima astăzi planurile ambiţioase în faţa unei persoane de încredere, care i-a ajutat de-a lungul timpului să urce în carieră. Și astăzi, după ce a auzit care sunt visele tale, această persoană devine foarte activă și își va oferi serviciile. Cu toate astea, de data asta ar trebui să refuzați ajutorul. Și asta pentru că nu aveți nevoie de o creștere artificială în carieră, deoarece nu veți percepe asta ca pe o victorie personală, ceea ce înseamnă că nu vă vor fi satisfăcute cu adevărat ambițiile.

Vărsător

Vărsatorul ar trebui să petreacă ziua de azi la un picnic organizat într-un loc liniștit. Nu invitați o mulțime de oameni la acest picnic, pentru că vă va plăcea mai mult un picnic cu persoana iubită sau persoana cu care visați să începeți o relație. În cea de-a doua variantă, crește șansa ca relația să înceapă astăzi (aerul proaspăt, peisajele și cântecul păsărelelor îi vor împinge pe cei implicați spre o astfel de decizie).

Peşti

Peștii nu se vor abține să nu facă observații dure la adresa unei anumite persoane. Este vorba despre o rudă care, pentru un motiv bun, nu-ți place deloc. Această persoană se va agăța din nou de tine la un important eveniment de familie.Ai două opțiuni pentru acest eveniment, fie nu te duci, fie iei un sedativ în avans, amintindu-vă că ruda nepopulară va fi acolo.

OBSERVATOR

×
Subiecte în articol: horoscop varsator gemeni rac berbec