x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop zilnic 10 februarie 2018: Balanțele au chef de distracție la drum sau măcar în oraș

Horoscop zilnic 10 februarie 2018: Balanțele au chef de distracție la drum sau măcar în oraș

10 Feb 2018   •   09:17
Horoscop zilnic 10 februarie 2018: Balanțele au chef de distracție la drum sau măcar în oraș

Aspectele sunt frumoase, ziua este însorită. Luna este în Săgetător, semn că avem chef de deplasări. Nu ieșim din oraș, dar măcar mergem într-un loc în care nu am mai fost.

Berbeci: Aspecte de călătorie sau măcar contactul cu o persoană care este la mare distanță și o aduceți aproape măcar printr-o conversație sufletească.

Taur: Cheful de călătorie poate avea legătură și cu banii. Faceți calcule merită sau nu merită sau ce urmează să se întâmple acolo unde ajung.

Gemeni: O întâlnire spectaculoasă, care poate să vă scoată din casă și să vă ducă în locuri neobișnuite. Discuții filosofice și intelectuale.

Rac: S-ar putea să fie nevoiți să facă un drum pentru a ajuta pe cineva, pentru a descurca pe cineva sau a-l duce undeva.

Leu: Chef de joacă, chef de distracție și de flirt. O zi foarte frumoasă, așa că nu ar trebui să stea singuri, ci să o petreacă alături de prieteni,

Fecioară: Își încarcă bateriile cu mare drag acasă. Ei călătoresc cu mintea sau vine un musafir acasă, dar atmosfera este frumoasă.

Balanță: Și ele au chef de distracție la drum sau măcar în oraș, dar în locuri speciale pe unde nu au mai fost.

Scorpion: Este vorba astăzi de ceva cheltuială, dar cu foarte mult drag pentru partenerul de viață.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop