x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul săptămânii 2 - 8 aprilie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Balanțele vor cheltui mai mult decât își doresc

Horoscopul săptămânii 2 - 8 aprilie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Balanțele vor cheltui mai mult decât își doresc

01 Apr 2018   •   15:09
Horoscopul săptămânii 2 - 8 aprilie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Balanțele vor cheltui mai mult decât își doresc

Berbec - în ceea ce privește banii, nativi acestei zodii stau foarte bine până pe 24 aprilie. Nu ar strica să faceți acte de caritate. Nu răscoliți aspecte emoționante dificile.

Taur - se anunță o săptămână valoroasă din punct de vedere relaționar pentru că luni și marți sunt zile bune pentru a se împăca, pentru a fi ajutați, a primi ajutor din partea unei persoane. Atenție la cheltuieli luni și joi.

Gemeni - tot felul de activități gospodărești cu foarte mult spor. Știu să se lase ajutați. Minunate relații miercuri și joi. Atenție de Sărbători din punct de vedere al sănității.

Rac - O săptămână care aduce multe activități plăcute și multe daruri. Este multă alergătură la mijlocul săptămânii. De evitat certurile cu partenerul.

Leu - sunt preocupați de cămin și tihnă personală. Sunt mai comozi de aceste sărbători. Atenție la sănătate, este foarte multă oboseală acumulată.

Fecioară - sunt extrem de în tonus în această săptămână. Pot face vizite. Perosanele din jurul lor sunt de toată isprava. Au rol de mediatori în discuțiile cu familie.

Balanta - nativii acestei zodii cheltuie mai mult decât își doresc, luni și marți, dar sunt cheltuieli utile. Vor avea parte de alergătură și vizite multe, dar foarte plăcute. În familie nu au voie să se certe sau să fie aspri.

Scorpion - sunt într-un mare tonus și într-o mare formă. Fac atmosferă și celor din jur. Să aibă grijă la excesele alimentare. Atenționare pentru cei care călătoresc.

Săgetător - este o săptămână în care se bazează foarte mult pe alții. Sunt în mare formă la mijlocul săptămânii. La sfârșitul săptămânii nu au voie să cheltuiască timp și energie.

Capricorn - ar vrea să aducă pe toată lumea iubită la masa de Sărbători. Oameni dragi ar putea să le facă surprize. Sâmbătă și duminică vor avea rol important în discuțiile celor din jur.

Vărsător - Sărbători agitate dar fericite. Or să rezolve ceva treburi profesionale. Reușesc să facă tot ce își propun. Trebuie să aibă grijă la sensibilitățile celor din jur.

Pești - drumuri lungi pentru nativii acestei zodii. Vor primi musafiri de la mare distanță. Atenționare la excesele alimentare.

Sursa Antena 3

×
Subiecte în articol: horoscop