x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hoţii i-au furat din casă locurile de veci de la cimitir! Cum e posibil aşa ceva?

Hoţii i-au furat din casă locurile de veci de la cimitir! Cum e posibil aşa ceva?

06 Oct 2015   •   18:10
Hoţii i-au furat din casă locurile de veci de la cimitir! Cum e posibil aşa ceva?
Sursa foto: opiniadedorohoi.ro

Un bătrân din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani, trăieşte drama vieţii sale! Hoţii i-au spart casa, furându-i o sumă mare de bani, dar victima, Neculai B., îşi face griji pentru altceva: patru chitanţe care dovedesc că el este proprietarul a patru locuri de veci din cimitirul din Dorohoi.

Omul a încercat să publice un anunţ de publicitate în care cere hoților să-i arunce chitanțele peste gard. După ce acest anunț a fost publicat, deoarece chitanțele nu au apărut Neculai B. a decis să deschidă un proces la Judecătoria Dorohoi în care solicită reconstituirea dreptului de proprietate pentru cele patru locuri de veci rezervate și achitate de mai bine de 20 de ani, adică încă din anul 1974, scrie opiniadedorohoi.ro.

„Proprietarul casei din care la data de 5 septembrie 2015, orelele 11.45 – 13.00, necunoscuţi au intrat în casă pe geam şi, din GREŞEALĂ, pe lângă bani au luat şi 4 chitanţe vizând plata locurilor la cimitir, rog pe autori să arunce în curte la loc vizibil (poartă) aceste chitanţe, nefiindu-le de folos lor. Vă mulţumesc!”, suna anunţul său.

”Administrația cimitirului a căutat în calculator și a găsit seria și numărul chitanțelor furate de hoți. Problema este însă că în baza de date nu figurează și pentru ce am plătit acea sumă. Deci tot nu pot dovedi că sunt proprietarul mormintelor. Încerc la instanță, dar încă sper că hoții vor reveni la gânduri mai bune și-mi vor returna hârtiile care oricum lor nu le folosesc la nimic”, a declarat Neculai B.

×
Subiecte în articol: dorohoi chitante