x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În judeţul Braşov se circulă în condiţii de iarnă, dar fără drumuri blocate

În judeţul Braşov se circulă în condiţii de iarnă, dar fără drumuri blocate

26 Noi 2015   •   12:30
În judeţul Braşov se circulă în condiţii de iarnă, dar fără drumuri blocate
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Circulaţia rutieră în judeţul Braşov se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate drumurile naţionale şi judeţene, fără blocaje, informează IPJ Braşov.

"Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu strat de zăpadă de 1- 2 centimetri pe carosabil, dar fără drumuri blocate. Recomandăm tuturor conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum cu zăpadă frământată pe carosabil, în mai multe zone, mai ales pe serpentine. Îi sfătuim pe cei care nu au anvelope de iarnă să nu iasă în trafic pentru că vor fi opriţi de poliţiştii de la Serviciul rutier", a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, comisarul-şef Ioan Necşulescu.

Directorul Regionalei de Drumuri şi Poduri Braşov, Adriana Nicula, a precizat la rândul ei că pe drumurile naţionale care se află în judeţul Braşov - DN1, DN1A, DN73, DN73 A DN13 - se circulă în condiţii de iarnă cu strat de zăpadă frământată pe carosabil, între 1-3 cm, iar în zona Fundata există porţiuni de drum cu mâzgă. Utilajele împrăştie material antiderapant de la primele ore ale dimineţii şi nu au fost înregistrate blocaje în trafic, a menţionat ea.

Judeţul Braşov se află în cod galben de ninsori până vineri dimineaţă.

×