x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Încă un angajat din TVR este infectat cu COVID-19. Măsurarea temperaturii devine obligatorie

Încă un angajat din TVR este infectat cu COVID-19. Măsurarea temperaturii devine obligatorie

20 Iul 2020   •   12:00
Încă un angajat din TVR este infectat cu COVID-19. Măsurarea temperaturii devine obligatorie

Un alt angajat al televiziunii publice a fost infectat cu COVID-19, potrivit unui comunicat al instituției.

"Vă informăm că încă o persoană din Televiziunea Publică a fost depistată pozitiv la testul COVID-19.

În acest context, conducerea TVR continuă implementarea măsurilor recomandate în astfel de cazuri: dezinfecţii atât în spaţiile în care s-a aflat persoana respectivă cât şi în mai multe încăperi şi asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie. Lista contacţilor direcţi cu persoana depistată pozitiv a fost întocmită şi va fi inclusă în programarea pentru testare. Regulile de protecţie ce trebuie respectate de angajaţii TVR sunt următoarele: • Purtaţi mască facială, având acoperite atât gura cât şi nasul. Masca se schimbă la patru ore sau când se umezeşte; • Păstraţi o distanţă de cel puţin 1,5 - 2 metri între dumneavoastră şi ceilalţi colegi; • Nu staţi în grupuri mai mari de trei-patru persoane. • Nu vă atingeţi faţa, gura şi nasul cu mâinile neigienizate; • Respectaţi cu stricteţe igiena personală (spălatul pe mâini cu apă şi săpun, pentru cel puţin 20 de secunde); • Măsurarea temperaturii este obligatorie la intrarea în instituţie; • Anunţaţi telefonic Cabinetul Medical SRTv şi medicul de familie apariţia oricărui simptom de boală (creşterea temperaturii peste 37,3, frison, astenie, tuse uscată, pierderea bruscă a gustului şi mirosului)", arată TVR.

Măsurarea temperaturii este obligatorie la intrare, iar angajaţii care au simptome specifice virusului SARS-CoV-2 sunt sfătuiți să anunţe medicul de familie şi Cabinetul Medical SRTv.

×
Subiecte în articol: tvr COVID infectii