x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Încă un elev român premiat pentru cel mai bun discurs

Încă un elev român premiat pentru cel mai bun discurs

de Diana Scarlat    |    11 Iun 2015   •   19:27
Încă un elev român premiat pentru cel mai bun discurs

Paul Vălean, elev în clasa a XI-a, va reprezenta România la New York, în luna august, pentru finala Concursului Internațional EF Challenge for Highschools. Paul este elev la profil real, la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, din Oradea.

Paul a fost selectat câştigător la nivel naţional, apoi s-a situat între primii 20 de elevi, la nivel mondial, câştigători ai EF Challenge for Highschools. Câştigătorii vor participa la Forumul EF Youth Leadership de la New York, în luna august. “Provocarea EF pentru Licee este un concurs de discursuri care le permite elevilor din întreaga lume să prezinte ideile lor despre comunicare, educație internațională și învățarea limbilor străine. Participanții scriu și prezintă discursuri cu durata între trei și cinci minute, în care răspund la întrebarea: „How do languages open the world for you?”. Scopul discursului este acela de a prezenta idei și concepte care inspiră, atrag publicul și arată în ce fel competențele lingvistice și comunicarea excelentă pot schimba lumea”, explică profesorul coordonator al câştigătorului, Cătălina Georgescu (foto), profesor de limba engleză la colegiul Emanuil Gojdu.



EF pentru Licee este un concurs internațional de discursuri pentru elevi cu vârste între 13 și 18 ani. Cele mai bune 20 de discursuri vor fi prezentate în fața unui public internațional, la Forumul EF Youth Leadership din New York, în august 2015.
 

×