x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A luat foc a doua oară! Incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara: peste 20 de micuți au fost evacuați

A luat foc a doua oară! Incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara: peste 20 de micuți au fost evacuați

de Redacția Jurnalul    |    27 Sep 2023   •   21:52
A luat foc a doua oară! Incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara: peste 20 de micuți au fost evacuați
Sursa foto: FacebookCaptura Tele9TV

Se pare că incendiul ar fi avut loc în camera tehnică a instituției,. 24 de persoane au fost evacuate. ISU intervine cu mai multe echipaje în aceste momente în clădire.

Este vorba despre Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. 25 de copii, 14 cadre medicale și câțiva aparținători au fost evacuați.

Apelul la 112 a venit în urma sesizării de către angajați că dintr-o încăpere a spitalului, unde sunt depozitate echipamente medicale, iese fum.

Nu sunt victime, iar incendiul a fost stins.

Potrivit news.ro, în urmă cu aproximativ un an, în 18 septembrie, la acelaşi spital a avut loc un incendiu, zeci de copii şi mamele lor fiind evacuaţi.

În toamna anului trecut, o zonă a Spitalului de Copii de la Timișoara a fost umplută de fum după un incendiu la o stație de tratare a aerului. 

Purtătorul de cuvânt ISU Timiş a anunţat la Antena 3 CNN că nu sunt pericole şi sala se ventilează.

"Totul este sub control. A fost o scurgere de ulei de la o cameră a compresoarelor, fără nicio problemă. Nu a fost foc, nu a fost fum.

Copiii au fost evacuaţi în momentul în care s-a simţit un miros de ulei încins şi lucrurile sunt în control", a anunţat şi directorul medical.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Timisoara

×