x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Începe Târgul Național Imobiliar TNI 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

Începe Târgul Național Imobiliar TNI 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

03 Mai 2022   •   17:30
Începe Târgul Național Imobiliar TNI 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

Toți cei interesați să afle noutăți, oferte imobiliare deosebite și oportunități de investiții sunt invitați la Târgul Național Imobiliar TNI ce începe vineri, 6 mai, ora 10.00 la Palatul Parlamentului.

 Ediția este una RECORD, deoarece proiectele prezentate în cadrul evenimentului au o valoare totală de peste 2 miliarde de euro, iar ofertele imobiliare si oportunitățile de investiții la care au acces vizitatorii TNI sunt fără precedent! Evenimentul are loc până duminică, 8 mai, iar accesul se realizează din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuze 362, 136, 385), vizitatorii ce se deplasează cu mașina personală având posibilitatea de a parca gratuit în curtea interioară a Palatului Parlamentului.

Încurajăm vizitatorii să instaleze aplicația de mobil TNI ce facilitează schimbul datelor de contact cu participanții târgului în mod rapid și sigur. În plus, vizitatorii au acces gratuit în baza Qr codului generat de aplicația de mobil TNI. Aplicația este disponibilă pe GOOGLE PLAY și APP STORE! Descarcă ACUM aplicația TNI și INTRI GRATUIT!

TNI: Oferte imobiliare cu multiple avantaje pentru vizitatori și prețuri între 10.250 euro și 15 milioane de euro!

 

Comunicat de presă furnizat și asumat de BDOBC BUSINESS CENTER

Citește comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16184

(sursa: Mediafax)

×