x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Inimăroiu îşi mai doreşte un mandat

Inimăroiu îşi mai doreşte un mandat

de Jurnalul National    |    06 Feb 2008   •   00:00

Ştirea că Organizaţia PNL Sector 4 şi-a lansat ieri candidatul pentru primăria acestui sector în persoana lui Andrei Petrescu şi nu a lui Adrian Inimăroiu, actualul primar, a stârnit un val de reacţii, rea­litatea fiind cu totul alta, după cum spune actualul primar.

Ştirea că Organizaţia PNL Sector 4 şi-a lansat ieri candidatul pentru primăria acestui sector în persoana lui Andrei Petrescu şi nu a lui Adrian Inimăroiu (foto), actualul primar, a stârnit un val de reacţii, rea­litatea fiind cu totul alta, după cum spune actualul primar.

“Lansarea intempestivă a unui alt candidat pentru Primăria Sectorului 4, fără acordul conducerii PNL, este o nouă dovadă de incompetenţă politică a pseudopreşedintelui filialei liberale Sector 4. Ac­ţi­u­nea se înscrie în lungul şir de abe­ra­ţii po­li­ti­ce comise în cei doi ani de man­dat de către acesta. Toate inep­ţi­i­le propuse de acest domn, printre care pro­pu­neri de excludere din partid, suspendări sau sancţiuni, au fost rând pe rând respinse atât de Bi­roul Permanent Central al PNL, cât şi de Curtea de Onoare şi Arbitraj a partidului”, a precizat Adrian Ini­mă­roiu, primarul Sectorului 4 din partea PNL. Până în prezent Biroul Permanent Central al PNL nu a luat nici o decizie finală în privinţa candidatului la Primărie. “Existenţa a doi candidaţi libe­rali pentru aceeaşi funcţie ar duce automat la divizarea electoratului PNL din sector. Un raţionament de tipul «decât să câştige Inimăroiu, mai bine să piardă filiala PNL» nu cred că poate fi caracterizat în alţi termeni decât prostie politică. Din ce  am văzut până acum, sunt candidatul cel mai bine cotat în cursa pentru Sectorul 4. În ceea ce mă pri­veşte, pot spune că voi candida cu si­gu­ranţă pentru un nou mandat de pri­mar al Sectorului 4”, a adăugat Inimăroiu.

×
Subiecte în articol: observator pnl