x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Înmormântarea actriţei Stela Popescu are loc astăzi, la Cernica. Sicriul actriței, acoperit cu drapelul național

Înmormântarea actriţei Stela Popescu are loc astăzi, la Cernica. Sicriul actriței, acoperit cu drapelul național

26 Noi 2017   •   08:35
Înmormântarea actriţei Stela Popescu are loc astăzi, la Cernica. Sicriul actriței, acoperit cu drapelul național

Update: 11.55. „Clipele sunt într-adevăr dureroase, dar așa cum ne-a rugat Stela, trebuie să ne păstrăm optimismul. Stela nu a murit, Atela va fi mereu alături de noi. Ne-a învățat pe toți să fim optimiști. Deci Steluța noastră va fi cu noi. Toate amintirile mele sunt dragi cu Stela Popescu. Parcă ultima, a fost pentru mine o vorbă, un compliment pe care nu îl pot compara cu nimic”, a fost mesajul lui Adrian Enache.

Update 11.28. Sute de oameni au venit să își ia rămas bun de la Stela Popescu. Mulți dintre ei au spus că nu au cunoscut-o niciodat pe marea actriță, dar au simțit să trebuie să vină la ceremonia de înmormântare, pentru că au îndrăgit-o foarte mult.

„O femeie super bună, o femeie deșteaptă, foarte, foarte greu. Putea să mai trăiască”, a spus o femeie, cu lacrimi în ochi.

 

Update: 11.15. Sicriul Stelei Popescu a fost acoperit cu drapelul național.

Update 11.10. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Stelei Popescu a fost depus în biserică. Alexandru Arșinel, împietrit de durere, a ajuns printre primii în biserică, pentru a-i fi alături regretatei actrițe.

Update 10.59. Câteva zeci de copii au venit au venit să își ia rămas bun de la Stela Popescu. Micuții fac parte din trupa „As”, de la Palatul Național al Copilului.

„Înainte de toate a fost un om deosebit, un om cu care noi am colaborat extrem de bine. Le adora pe cele mici. Și o să înființeze un premiu spcial pentru cei mici”, a spus coordonatoarea micuților. 

Întrebat cum era doamna Stela, un copil a spus că  era „foarte frumoasă și putea să facă tot ce voia ea”. 

---

Update 10.14. Trupul neînsuflețit al marii actrițe a ajuns la cimitirul Cernica. Slujba de înmormântare va începe la ora 12.00. 

Înmormântarea actriţei Stela Popescu are loc astăzi, la cimitirul din Cernica. Sute de admiratori sunt aşteptaţi să conducă sicriul cu trupul neînsufleţit pe ultimul drum.

Patriarhia Română informează că slujba de înmormântare a actriţei Stela Popescu va avea loc duminică, la ora 12,00, la Mănăstirea Cernica.

"Duminică, la ora 10,00, sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatei actriţe Stela Popescu va pleca de la Teatrul "Constantin Tănase" şi va fi depus, la ora 11,00, în Biserica "Sfântul Mare Mucenic Gheorghe" din incinta Mănăstirii Cernica. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12,00", se arată într-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES de Biroul de presă al Patriarhiei Române.

Actriţa Stela Popescu a murit joi, la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viaţa.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei a fost depus vineri la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", unde cei care doresc îi pot aduce un ultim omagiu. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: stela popescu a murit