x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întâlnirea Nicușor Dan - Florin Cîțu, mutată la sediul PNL

Întâlnirea Nicușor Dan - Florin Cîțu, mutată la sediul PNL

04 Noi 2021   •   16:19
Întâlnirea Nicușor Dan - Florin Cîțu, mutată la sediul PNL

Primarul general al Capitalei și premierul s-au întâlnit, joi, la sediul PNL, deși întrevederea urma să aibă loc la Palatul Victoria. Nicușor Dan afirmă că nu are certificat verde „în momentul ăsta”, dar „nu asta a fost problema”. „Am ajuns acolo și mi s-a comunicat să vin aici”, a spus edilul.

„Ne-a chemat dl. prim-ministru, că avea o discuție aici. Nu am în momentul ăsta (certificat verde - n.r.), dar nu ăsta a fost motivul pentru care am venit aici. Am ajuns acolo și mi s-a comunicat să vin aici”, spune Nicușor Dan, după ce în spațiul public au apărut informații că întâlnirea premierului cu primarul general al Capitalei și cu primarul Sectorului 6 s-ar fi mutat de la Palatul Victoria la sediul PNL pentru că Nicușor Dan nu a fost lăsat să între în clădirea Guvernului pentru că nu deținea actul medical.

Nicușor Dan spune că se va vaccina împotriva COVID-19.

El evită să răspundă clar dacă e de acord cu introducerea obligativității certificatului verde în instituțiile publice.

„Este o decizie pe care o ia Parlamentul în urma numeroaselor discuții. Este o dezbatere care are loc în tote statele europene, o dezbatere complicată, cu aspecte constituțională”, spune primarul general al Capitalei.

(sursa: Mediafax)

×