x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator „Înţepătorul din tramvai” – condamnat la închisoare cu suspendare şi lecţii de bună purtare

„Înţepătorul din tramvai” – condamnat la închisoare cu suspendare şi lecţii de bună purtare

18 Mar 2012   •   15:02
„Înţepătorul din tramvai” – condamnat la închisoare cu suspendare şi lecţii de bună purtare

Judecatoria Sectorului 6 l-a condamnat la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri pe barbatul care, la inceputul acestui an, a starnit panica in Bucuresti, informeaza Hotnews, care citeaza televiziuni de stiri.

Catalin Nistor - 38 de ani, casatorit si tatal a doi copii – a fost prins pe 12 ianuarie, dupa ce intepase cu acul mai multe femei care circulau cu tramvaiul 41. Sase victime s-au prezentat la Institutul de Boli Infectioase 'Prof. Dr. Matei Bals', de teama ca acul putea fi contaminat cu HIV sau alt virus. La ancheta, Nistor a declarat ca folosea un ac neinfectat. El a mai spus ca intepa femeile pentru a le atrage atentia.

Conform surselor citate, 'Intepatorul din tramvai' a declarat recurs, fiind nemultumit de pedeapsa primita.

Pe langa inchisoarea cu suspendare, judecatorii au hotarat ca, timp de patru ani, Nistor sa comunice autoritatilor schimbarea domiciliului, a locului de munca si sa le dea informatii privind deplasarile care depasesc opt zile. Agresorului i s-a interzis sa intre in legatura cu victimele sale. De asemenea, el este obligat ca in aceasta perioada sa participe la un curs de consiliere.

Citeste si Tanara intepata cu un ac de un barbat neidentificat, in tramvaiul 41

Citeste si : Barbatul care teroriza femeile in tramvai, intepandu-le cu un bold, a fost prins. "Faceam asta ca sa primesc atentie"

×