x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jill Biden le-a mulţumit pentru activitate militarilor americani din Baza Mihail Kogălniceanu

Jill Biden le-a mulţumit pentru activitate militarilor americani din Baza Mihail Kogălniceanu

06 Mai 2022   •   21:31
Jill Biden le-a mulţumit pentru activitate militarilor americani din Baza Mihail Kogălniceanu

Biden, soţia preşedintelui SUA Joseph Biden, a vizitat vineri după-amiază Baza aeriană Mihail Kogălniceanu şi s-a întâlnit cu militari americani, cărora le-a mulţumit pentru misiunea în România, pe flancul estic al Alianţei Nord-Atlantice, informează agenţia Associated Press.

Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, a sosit vineri după-amiază în România, în cadrul unui turneu de patru zile în Europa de Est pentru a vedea situaţia refugiaţilor ucraineni.

Jill Biden a vorbit cu militarii americani staţionaţi în Baza aeriană Mihail Kogălniceanu, în judeţul Constanţa, mulţumindu-le pentru activităţi.

Jill Biden și Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, vor avea sâmbătă o întâlnire privată, apoi vor vizita o școală din București, unde vor avea o discuție cu profesori și refugiați.

După vizita în România, Jill Biden se va deplasa în Slovacia, unde va avea întâlniri cu familii de refugiaţi, într-o localitate situată în apropierea frontierei cu Ucraina.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Jill Biden